TELEPÍTÉS 2021.11.27.

!! HALTELEPÍTÉS 68 darab ponty !!

Nagytestű pontyok telepítése
Faházfoglalás 2022
Ajándékutalvány 2022
Téliesített faházak, faházbérlés télen-nyáron
Tisztelt Horgásztársaink, Kedves Vendégeink!
A mai napi telepítés az összes háttérmunkájával együtt a végéhez közeledik, köszönjük mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak későbbi közös sikerünkhöz, örömünkhöz.
A kiválasztott halak mind egészségesek és gyönyörűek, hatalmas erővel rendelkeznek, élmény és egyben kihívás lesz a velük való csatározás.
Az eredmény: összesen 68 darab halat válogattunk ki, vásároltunk meg, kapott chipet.
Összesen 4 darab 10kg alatti pontyot hoztunk a teljes mennyiségből (az összes többi hal súlya meghaladta a 10kg-ot), ezeket kifejezetten azért választottuk ki, mert mintázatuk magukkal ragadott minket, szerettük volna őket is a tóban tudni.
Az átlagsúly cca. 11kg, ebből adódóan volt nagyobb és kisebb is, mint 11 kg.
Az összes többi védett hal esetében is szeretnénk, ha a tóban tudhatnánk őket életciklusuk legvégéig, ezért is hajtottunk végre komoly beruházásokat a területen, neveztünk meg engedélyezett be és kilépési kapukat, jelöltünk ki bejáratot és kijáratot egyaránt a területen.
Mostanra már nem csak kérés, hanem a magánterület esetében jogos elvárás az, hogy minden áthaladó és a területre érkező a kijelölt kapukat használva közlekedjen nálunk és csak úgy és csak ott, ahogy és ahol a szabályozás azt lehetővé teszi.
Közös értékeinket Veletek együtt szeretnénk megvédeni, lépjünk fel együtt a visszaélések, hallopások ellen! A szándékunk és anyagi eszközeink megvannak ahhoz, hogy értéket adjunk és teremtsünk Nektek, viszont óvjuk azt közösen!
A teljesség igénye nélkül megosztjuk Veletek a dokumentációnk, néhány kifejezetten erre a célra készített fotóját, fogadjátok szeretettel!
Hivatalosan is megnyitjuk a 2022-es év faházfoglalási időszakát!
Kollégáink reggel 09.00 órától, egészen a büfé zárásáig várják hívásaitokat a +36706167452 -es telefonszámon!
Egész télen, még az ünnepek alatt is várunk minden pihenni és kikapcsolódni vágyót a téliesített faházainkban!
Érdeklődjetek kollégáinknál a +36706167452 -es telefonszámon!
Karácsonyi ajándék ötlet: AJÁNDÉKUTALVÁNY 2022!
Érdeklődjetek kollégáinknál a +36706167452 -es telefonszámon!
Sok szeretettel várunk minden Vendéget télen-nyáron a Derítő-tavon!