Recent Updates

WYSIWYG default value

Derítő-tavi szabályok…

TERÜLETI SZABÁLYOK

Tisztelt Horgásztársak!

Az elmúlt napok történései miatt szükségesnek tartjuk, hogy néhány nem egyedinek mondható, helyi szabályra felhívjuk figylmeteket. Ezek olyan szabályok, melyek betartása annak előfeltétele, hogy nálunk horgászhassatok, területünkön tartózkodhassatok.

 

– minden kifogott hallal kíméletesen kell bánni
– minden olyan halat azonnal vissza kell helyezni a tóba, amit nem szeretnének elvinni
– minden elvinni szándékozott halat azonnal be kell írni a jegyekbe, naplókba
– nem szabad a megengedettnél és beírtnál több halat szákba helyezni vagy megpucolni
– halat pucolni csak a büfé mögött lévő kijelölt helyen szabad. A házakon és mögöttük TILOS !
– a megpucolt halat igazoltatni kell ellenőrrel vagy a büfében a jegyeken
– a házakat olyan állapotban adjátok vissza, ahogy átvettétek

Az elmúlt napokban kézzel fogható problémát okozott sajnos az, hogy egyik házunkon horgászó társaink kimaxolták a házon elkövethető szabálytalanságokat.
Történt ugyanis, hogy több halat raktak el, mint a megengedett. Megpucolták a lopott halakat a házon, a zuhanyzóban. A halbelsőségeket a WC be dobták, ami kifejezetten káros tud lenni a szennyvízrendszer hibamentes működésére nézve, volt ez most is így, okozva ezzel kellemetlenséget az utánuk érkező Horgászoknak, mikor a központi gerincbe vezető ág dugult el teljesen az oda nem illő tárgyak miatt. Ezért is nagyon fontos, hogy semmi olyat ne dobjatok a WC be, ami nem oda való. A karbantartók szerencsére nagyon gyorsan, kitartóan és szakszerűen hárították el a hibát, nyitvatartási időn túlmenően is. Igyekszünk minden tőlünk és körülményektől telhetőt megtenni azért, hogy Vendégeink kényelmesen érezhessék magukat nálunk.

Tájékoztatnunk kell mindenkit arról, hogy udvariasan, jogszerűen és kellő határozottsággal fogunk és vagyunk kénytelenek fellépni a továbbiakban is az ilyen viselkedéssel szemben. Hallopás esetén minden alkalommal rendőrségi beavatkozást kérünk, a szabályszegőket a tóról és területeinkről véglegesen és mérlegelés nélkül kitiltjuk, állami engedélyüket bevonatjuk.
Bérelt házon a legnagyobb butaság ilyen dolgokat tenni, hiszen ott biztosan fény fog derülni a fent említett tevékenységekre, foglalási adatokból pedig eljárnunk is lényegesen egyszerűbb a tiszteletlen személyekkel szemben.

Ezúton is megkérjük Vendégeinket, hogy amennyiben szabálytalanságot észlelnek, legyenek kedvesek jelezni Halőreinknek vagy éjjel-nappal tavunk Facebook oldalán, messenger üzenetben, ahogy tették ezt eddig is. Fel kell ismernie mindenkinek, hogy ez közös érdekünk.

Nagyon köszönjük!

MERRE INDULJAK…

Útbaigazító videók készültek!

A modern technikának köszönhetően lehetőségünk nyílt érdekes és egyben hasznos 360 fokos videóanyagot készítenünk, mely interaktív anyag a tóhoz vezető utat mutatja be, a két autópálya lehajtótól navigálja a Horgászokat a tóhoz.

Így lehetőségük nyílt még otthonról, az autóba ülés előtt megtekinteni, hogy milyen útvonalon juthatnak el hozzánk, nem fognak eltévedni.

 

Reméljük, hogy még könnyebbé és kényelmesebbé tettük ezzel az ide vezető utat, sok szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyót a Derítő-tavon!

Az alábbi linkeken tekinthető meg a két felvétel:

GYŐR felől 360 fokos video

BUDAPEST felől 360 fokos video

40-es faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

40-es faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 40-es faház a büfétől 50 méterre található, a házzal szemben található a tó közepére vezető híd. Földszinten elektromos főzőlappal szerelt konyha és fürdőszoba található UPC televízióval, az emelten 6 fő számára elegendő férőhellyel és mégegy televízióval van ellátva.

Felszereltség: hűtő, mikró, villany főzőlap, 2db UPC televízió, elektromos fűtés, zuhanykabin.

Ebben a faházban maximum 6 főt tudunk elszállásolni!

5/A faház 12.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

5/A faház 12.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az 5/A faház a sziget jobb oldalán helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, gáz tűzhellyel, mikróval, egy kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten 5 fekhely található található. A stégen egy fedett kiülő is található. A házhoz csónak is tartozik!

Felszereltség: hűtő, Tv (UPC), gáz főzőlap, mikró, elektromos fűtés.

Kizárólag horgászatra adunk ki faházat. Egy házat az itt tartózkodás teljes időtartamára, minimum 2 fő részére szóló horgászjegy váltása ellenében lehet kibérelni. Ebben a házban 4 felnőttet és egy gyermeket tudunk elszállásolni.

Kérjük, hogy a házakat ugyanolyan állapotban, ugyanolyan felszereltséggel és olyan tisztán elhagyni szíveskedjenek, ahogyan azokat átvették! Köszönjük!

A házakban tilos a dohányzás!

12-es faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

12-es faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 12-es faház a szigeten helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, gáz tűzhellyel, egy kétszemélyes kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten két ágy található. A házhoz csónak NEM tartozik!

Felszereltség: klíma, hűtő, Tv (UPC), gáz főzőlap, elektromos fűtés.

Kizárólag horgászatra adunk ki faházat. Egy házat az itt tartózkodás teljes időtartamára, minimum 2 fő részére szóló horgászjegy váltása ellenében lehet kibérelni. Ebben a házban 4 felnőttet és egy gyermeket tudunk elszállásolni.

Kérjük, hogy a házakat ugyanolyan állapotban, ugyanolyan felszereltséggel és olyan tisztán elhagyni szíveskedjenek, ahogyan azokat átvették! Köszönjük!

A házakban tilos a dohányzás!

Eladó a 80-as ház 7,2 millió Ft

Eladó a 80-as ház 7,2 millió Ft

A 80-as faház alsó szintjén egy konyhapult, egy asztal, egy kihúzható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten egy kétszemélyes és két egyszemélyes matrac található. A ház mögött fedett kiülő található.

Felszereltség: fürdőszoba, Tv (UPC), hűtő, mikró, villany főzőlap, Nobo villanyradiátor, csónak.

 

                                  

Eladó a 37/A ház 10,5 millió Ft

Eladó a 37/A ház 10,5 millió Ft

A 37/A számú ház közvetlenül a büfé mögött található. Közös stégen van egy másik házzal. Az alsó szinten egy konyhapult, egy asztal, két heverő és egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac található.

Felszereltség: fürdőszoba, Tv (Derítő Sat XXX – bővített csomag), hűtő, mikró, villanyrezsó, villanyradiátor, klíma, csónak.

Állami jegyek a BÜFÉBEN…

Állami jegyek a Büfében!

Kedves Horgásztársak, Tisztelt Vendégeink!

Egy mindannyiunk számára kedves hírrel kezdenénk aktuális posztunkat, mely szerint a kacsáink a mai naptól kezdve már nem tipegnek, hanem újra úsznak a Derítő-tavon, örömmel jelezzük, hogy a tó túlnyomó része kiolvadt, már nem borítja jég.

 

Magát, a horgászati tevékenységet jelentősen megnehezítették az előző években, számottevően nőttek adminisztrációs kötelezettségei és terhei a horgászoknak és horgásztatóknak egyaránt. Számunkra alapvető dolog ezen kötelezettségeknek maximálisan eleget tenni, eltökélt célunk a hozzánk érkezőknek segítséget nyújtani a törvényes horgászatban, melynek normál esetben egy sokkal egyszerűbb tevékenységnek kellene lennie egy ideális világban.
Ahhoz, hogy szakszerűen és érdemben segíthessünk, akkreditáltattuk magunkat, megszereztük azokat a jogosítványokat, amik ahhoz szükségesek, hogy állami horgászjegyet adhassunk ki az arra jogosultaknak, legyenek azok külföldi vagy éppen hazai horgászok. Tényszerűen próbáljuk elmondani azt, hogy milyen iratot kell magukkal hozni, mi szükséges az állami jegy zökkenőmentes kiváltásához, a nyugodt horgászathoz.

Amennyiben a tóra érkezéskor még nem rendelkeznek a megfelelő regisztrációval, az állami jegyek kiváltását a Büfében tudják kezdeményezni. Pontosan ugyanott, ahol a bérelt házak kulcsait is átveszik vagy éppen a területi jegyeiket váltják meg a Derítő-tóra.
Bízunk abban, hogy sikerül egyszerűbbé tenni így a horgászatot hazánkban.

Sok szeretettel várunk továbbra is minden pihenni és kikapcsolódni vágyót!

HÁZFOGLALÁS 2019

Házfoglalás a 2019-es szezonra

Kedves Vendégeink!

A 2019-es szezonra február 26-án, reggel 9 órától kezdünk el foglalásokat rögzíteni a már megszokott +36706167452-es telefonszámunkon.
Ez lesz az első nap, amikor foglalásokat tudnak tenni Vendégeink a 2019-es évre.
Foglalásokat kizárólag a +36706167452-es telefonszámon tudunk fogadni. Az első két-három napon biztosan nehéz lesz elérni minket, gyakran lesz foglalt a jelzés, ez azt jelenti, hogy kollégáink valakinek éppen rögzítik a foglalását. Kitartást kívánunk!

Idén már a foglalási időszak alatt is segítségetekre lesz a foglalási rendszert támogató publikus naptár funkció, ahol ellenőrizni lehet a rögzített foglalásokat és szabad időpontokat a kiszemelt házak tekintetében weboldalunkon.
A foglalási időszak megkezdésekor a naptár funkció is élesedni fog.
https://deritoto.hu/haz-foglalaltsag-naptar/

Ebben az évben megpróbáljuk zökkenőmentessé, de legalábbis mentesebbé tenni mindazok horgászatát is, akik nem rendelkeznek horgászengedéllyel Magyarországon vagy ezidáig nem váltották még ki. A Derítő-tó horgászegyesületet alapított. Ezzel lehetőségünk nyílik a törvények által nyújtott mozgásteret használva segíteni a horgászat megkezdéséhez szükséges iratok kiváltását a Büfében mindazoknak, akik jogosultak arra és a tóra érkezésig nem jártak sikerrel ezen a téren.
Javaslatunk továbbra is az, hogy szerezzetek be minden szükséges engedélyt (állami jegy fogási naplóval vagy pedig turista horgászjegy) még érkezés előtt, így nem fogtok időt veszíteni a ház elfoglalásakor, hiszen a helyszíni adminisztráció mindig több időt vesz igénybe.

Sok szeretettel várunk minden horgászt és pihenni vágyót !