Recent Updates

WYSIWYG default value

Eladó felépítmények

Mielőtt felépítmény vásárlását tervezné a területen…

A Derítő-tó teljes területe MAGÁNTERÜLET, mely területen az ideiglenes építmények évente megújítandó fennmaradási engedéllyel helyezhetők el, azaz a területünkön elhelyezett faházak addig és csak addig maradhatnak a területen, míg a bérleti szerződés megújítása évente megtörténik.

A terület hasznosítása horgásztatásra történik.

A magánterület egésze saját szabályozással és saját szabályrendszerrel rendelkezik, használata csak azok ismeretével és elfogadásával történhet.

A felépítmény megvásárlása előtt tisztában kell lenni azzal, hogy az adásvétel tárgyát kizárólag maga a felépítmény (szerkezet és faanyag) és a benne található ingóságok képezik.

Vásárlás előtt szükség van jóváhagyásunkra is, mely jóváhagyást a terület szabályrendszerének személyes megismerésének alkalmával lehet megkapni. Olyan ügylet kapcsán, melynél nem történt meg a hivatalos egyeztetés és jóváhagyás részünkről, tudni kell azt, hogy a Vevő mindössze olyan építési-, faanyagot vásárolt meg, amit el kell szállítania a területről, a terület használatára NEM jogosult.

A Derítő-tó területe MAGÁNTERÜLET, nyomatékosan felhívjuk a figyelmet arra, hogy cégünk fenntartja a jogot magának annak vonatkozásában is, hogy saját hatáskörben, indoklás nélkül jogosult döntést hozni arról, hogy szándékozik-e bérleti szerződést kötni a felépítmények elhelyezését és fennmaradását illetően, hozzájárul-e a továbbiakban is ahhoz, hogy az ideiglenes felépítmény a területen maradhasson. Egy felépítmény megvásárlása kapcsán Cégünk NEM köt automatikusan területhasználati szerződést mindenkivel és bárkivel. Az olyan építmény, mely nem rendelkezik érvényes területhasználati szerződéssel vagy melyet nem az ideiglenes fennmaradását lehetővé tevő szabályozás szerint hasznosítanak, elbontatjuk, nem maradhatnak a területen.

A szabályrendszerünk megismerésének elmaradása NEM mentesít annak betartása alól.

Javasoljuk, hogy a különböző közvetítők kihagyásával, rögtön az Üzemeltetést keressék meg kérdéseikkel, közbenjárásunk és segítségünk díjmentes, hivatalos, tényszerű és részletes információt tőlünk kaphatnak. Kapcsolatfelvétel a BÜFÉben történik.
Személyes találkozóra előzetes egyeztetést és időpontmegjelölést követően van lehetőség.

Ezen az oldalon látható a területen általunk ajánlott, javasolt és ellenőrzött értékesítés

Eladó a 15-ös kiadó faház, nyitott üzleti célú szerződés – 14.000.000.- Ft

Eladó a 15-ös kiadó faház, nyitott üzleti célú szerződés - 14.000.000.-Ft Eladó a 15-ös számú felépítmény, üzleti célú szerződés köthető rá. A terület hasznosítási terve szerint a 15. területi részegység kiadó felépítménynek ad helyet. A szerződés megkötéséhez olyan vásárló jelentkezését fogadjuk, aki a továbbiakban is megtartja a felépítmény kiadó jellegét.   Mit is jelent az [...]

Eladó a 65-ös kiadó faház, fix 13 millió Ft

Eladó a 65-ös számú felépítmény, üzleti célú szerződés köthető rá. A terület hasznosítási terve szerint a 65-ös területi részegység kiadó felépítménynek ad helyet. A faház mögött kényelmes parkoló található, a faház hasznos elrendezésű, jó állapotú, alapja stabil. fix eladási ára 13 millió forint   A szerződés megkötéséhez olyan vásárló jelentkezését fogadjuk, aki a továbbiakban is [...]

Eladó az 66-os kiadó faház, nyitott üzleti célú szerződés

Eladó az 66-os kiadó faház, nyitott üzleti célú szerződés Eladó az 66-os számú felépítmény, üzleti célú szerződés köthető rá. A terület hasznosítási terve szerint az 66-os területi részegység kiadó felépítménynek ad helyet. A szerződés megkötéséhez olyan vásárló jelentkezését fogadjuk, aki a továbbiakban is megtartja a felépítmény kiadó jellegét. Hosszú ideje kiadó felépítmény, ismert a vendégek [...]

Eladó a 37/B kiadó faház, nyitott üzleti célú szerződés – ár nélkül

Eladó a 37/B számú felépítmény, üzleti célú szerződés köthető rá.
A terület hasznosítási terve szerint a 37/B területi részegység kiadó felépítménynek ad helyet.
A szerződés megkötéséhez olyan vásárló jelentkezését fogadjuk, aki a továbbiakban is megtartja a felépítmény kiadó jellegét.
A faház mögött üzemeltetési terület található, perkolni TILOS, megállni max.30 percre a kipakolás idejére megengedett.
Ára fix: 16 millió forint

Jelenleg nincs olyan további  nyitott szerződésünk, melyet felkínálunk!