Szállás Tatán, a Derítő-tavon!

Szállás Tatán, a Derítő- tavon !

A Derítő-tó elhelyezkedése és infrastruktúrája lehetővé teszi a területen való kikapcsolódást, pihenést és szállás igénybevételét egyaránt!
Rengeteg olyan kis cölöpökre épült, különálló faházzal rendelkezünk, melyek mindegyike összkomfortos, klimatizált, rendelkeznek kis konyhával, felszereltségi szintjük nagyon különböző. Általában 4-6 fő befogadására alkalmasak, de lehetőség van olyan dupla faházat is bérelni, melyek egy nagy stégen helyezkednek el és 12 fő befogadására alkalmasak.

Rendelkezünk egy központi recepcióval, ahol van lehetőség nyitvatartási időben kávét, alkoholt és üdítőt vásárolni.

A környéken lévő éttermek kiszállítást is vállalnak, így étel rendelésére is van lehetőség.

A Derítő-tó területén található szállások remek lehetőséget kínálnak arra is, hogy megismerje, bejárhassa Tatát, megnézze a helyi látnivalókat, beülhessen helyi neves éttermekbe és ezalatt az éjszakát egy nyugodt és különleges helyen tölthesse el.

Amennyiben rendelkezik saját kerékpárral, igénybe veheti a faházak mögött elhaladó Által-ér völgyi kerékpárutat is!

Érdemes megkóstolni a helyi neves éttermek ízletes kínálatát is!

Szállásaink díja

egy éjszakára: 33.800.- Ft

két éjszakára: 59.800.- Ft

három éjszakára: 93.600.-Ft

hosszabb idő esetén kérje kollégánk segítségét!

* A fenti díjak minden olyan üzemeltetési költséget tartalmaznak (víz díja, klimatizálás hűtés – fűtés áram díja), mely felmerül a faház alapvető használata során, az általunk meghatározott férőhelyig, befogadóképességig, nincs további költség! Részletekről érdeklődni tud telefonon.

Elektromos autóval érkező, faházat, szállást bérlő vendégeink részére egyedülállóan KEDVEZMÉNYES lehetőséget biztosítunk autójuk töltésére háromfázisú TYPE 2-es gyári Tesla töltővel ! Ennek részleteiről érdeklődjenek a +36706167452-es telefonszámon!

Érdeklődni a +36706167452 telefonszámon lehetséges, kollégánkkal folytatott beszélgetés során hivatkozzanak Szállásfoglalásra!