Bérelhető házak fejlesztése

A tó befolyó oldalán lévő házak számottevő mértékű fejlesztésen estek át.

 • CSÓNAKOK
  Tisztában vagyunk azzal, hogy a tó ezen szakaszán sekélyebb a víz, akadósabb a meghorgászható terület, aminek van pozitív és negatív oldala egyaránt. Az akadó lényegesen jobban tartja a halat, a víz szintje alatt megbúvó túskók, kiálló fák tagolják a nyílt vízfelületet, búvóhelyet, táplálékot nyújtva ezzel a tó lakóinak. Fogás szempontjából lényegesen sikeresebb horgászatot lehet folytatni ezeken a részeken, mint a nyílt vizen. Megnehezítve azonban a horgászok dolgát, HA nem áll rendelkezésre csónak a bérelt házhoz. Ezen változtattunk most. Minden hátsó kiadó házunk saját csónakot kapott, nem kell már külön bérelni, hátra hajózni velük. Mindig a házaknál fognak állni.
 • LED TV -k
  Mai világunkban a horgászat egyre inkább családi kikapcsolódássá vált, mely alkalomra az egész család együtt jön el hozzánk, így egyre fontosabb számunkra, a pihenések alkalmával mindenki megtalálhassa a szórakozást és kikapcsolódást, jól érezhessék magukat együtt a horgászat alkalmával, még azok is, akik éppen nem horgásznak. Modern és remek képminőségű televíziókat építettünk be minden hátsó kiadó faházunkba, a beltéri egység képe már HDMI szabványon keresztül jut el a megjelenítő eszközbe, nyújtva ezzel remek képminőséget Vendégeink számára.
 • KLÍMÁK
  Hideg és meleg időben egyaránt remek társa a horgászatnak, hiszen -20 fokig tudnak vele erőteljesen fűteni és a legmelegebb nyári napokon is képesek hűvösen tartani az egész faházat Vendégeink (amennyiben az ajtót csukva tartják). Kitűnő minőségű, prémium eszközöket építettünk be minden hátsó kiadó faházunkba, nem spóroltunk az anyagiakon, kitűnő szolgáltatást szerettünk volna nyújtani, a beépítési munkálatokat követően megállapíthattuk, hogy tettük ezt sikerrel!
 • Új, nagyméretű hűtők
  Utazás alkalmával, megérkezve a bérelt faházba szinte mindenkinek az első dolga, hogy az élelmiszert, amit magával hozott a hűtőbe helyezze.
  Azt gondoljuk, hogy ez egy nagyon fontos dolog, tettünk azért, hogy ez a rituálé minőségi élményt nyújthasson. Minden hátsó kiadó házunkba új hűtőket vásároltunk, felül fagyasztóval, alatta hűtővel. Hűtőtér nettó űrtartalma 209 liter, fagyasztótér nettó űrtartalma 50 liter.
 • Internet WIFI
  Felgyorsult világunkban szinte már alapkövetelmény a digitális tartalmak fogyasztásának lehetősége, mi a Derítő-tó egész területén folyamatosan fejlesztjük internethálózatunk lefedettségét, szolgáltatásunk ingyenes és egyre gyorsabb!

Felújított házak

108/AB , 107 , 106 , 105 , 104/AB , 100/AB , 98 , 97/A , 29

Frissen felújított házak lapjai: