Munkálatok a hídon…

Hídépítés a tavon!

Tisztelt Vendégeink, kedves Horgásztársak!
Hosszú idő után, mióta beszereztük az építéshez szükséges faanyagot, sok dolog történt. Nemcsak a tóparton, de a nagyvilágban is.
Többszöri módosított terveket és kivitelezési időpontokat követően a vírus és a vírusvédelmi korlátozások miatt, most jutottunk el arra a szintre, hogy végre ténylegesen és biztonságosan is neki tudunk állni a tavat eddig félig átszelő híd másik felét képező szakasz megépítésének.
A tó közepén egy szép leander található, egy épített kiülő közepén. Sokan szeretik ezt a helyet és még többen kértek minket, hogy legyen átjárható a tó a legrövidebb úton is, nyújtva ezzel sok új lehetőséget Vendégnek és Horgásznak egyaránt.

Racionális tervezést és a nagy teljes képet átfogó vizsgálatot követően döntöttünk a bővítés mellett.

Hétfőtől egészen péntek délutánig dologzunk, biztosan lesz olyan időszak, amikor hangosabbak leszünk az építés által, mint megszokhatták Vendégeink. Kérjük, ennek tudatában látogassanak el a területre pihenni és kikapcsolódni, ha jelenlegi munkavégzés zajával együtt is tudják élvezni a tó szépségét és a horgászat élményét.

A híd korábbi részét lezártuk a munkálatok idejére, ezt a zárást feloldjuk minden nap végén, az adott műszak végeztével.
A sok jókívánságot köszönjük, egyben kérjük a megértéseteket is a munkálatok okozta zaj végett.