Közösségi oldalunk

Ajándékutalvány egész évben, Nyereményjáték

Kedves Horgásztársak, Tisztelt Vendégeink!
Az ünnepek közeledtével szeretnénk kedveskedni Nektek néhány aktualitással, lehetőséggel és nyereményjátékkal egyaránt. Kezdjük mindjárt az elején.
Az ünnep közeledtével hozzánk is megérkezett a Derítő-tó saját karácsonyfája, stílusosan és kalandosan tette meg a tópartra vezető utat. Egy nagyon szép fát sikerült választanunk ebben az évben is, mutatjuk képeken érezzétek Ti is magatokénak, minden Vendégünknek állítottuk szeretettel.
Az ünnepek alatt is igyekszünk Veletek lenni, örülnénk, ha a Ti karácsonyfátok alatt is ott lehetne egy AJÁNDÉKKUPON, amivel meglephetitek Családtagjaitokat, Barátaitokat egy jövőbeni Derítő-tavi horgászattal, faházbérléssel.
Ez a kupon folyamatosan megvásárolható, e-mailben küldjük ki Nektek, így Ti magatok is ki tudjátok otthon nyomtatni, remek módja az ajándékozásnak, nem kell kimozdulni otthonról és egy csodás közös élményt, kikapcsolódást adhattok ezzel Családtagjaitoknak, Barátaitoknak.
Napjainkban, amikor fokozottan kell figyelnünk magunkra és a minket körülvevő világra, több szempontból is nagyon jó választás lehet sokak számára az ajándékozásnak ezen formája.
Ezzel kapcsolatban érdeklődjetek a DERITOTO@GMAIL.COM e-mail címen, küldjetek egy e-mailt, segítünk a részletekben.
Karácsony alkalmából szeretnénk megajándékozni 3 szerencsés családot, baráti társaságot, NYEREMÉNYJÁTÉKOT hirdetünk!
A Derítő-tó hivatalos közösségi oldala, a Derítő-tó Tata – deritoto.hu oldal miután eléri és meghaladja a tízezredik lájkot, ennek a posztnak a MEGOSZTÓI között kisorsolunk 3 szerencsést, akiknek az Üzemeltetés díjmentesen biztosít 48 órás horgászatot, kettő darab 48 órás horgászjeggyel és egy faházat a horgászat időtartamára!
A tóba telepített több, mint 14 TONNA ponty beilleszkedett, megtalálta helyét és a hidegebb idő ellenére elkezdtek táplálkozni, felfedezni a tavat, nyújtva ezzel remek élményt a kitartó és ügyes Horgásztársainknak, gyertek Ti is bátran így az év végén egy évadzáró pecára, várunk sok szeretettel az év minden napján!
Osszátok meg ezt a posztot minél többen és vegyetek részt NYEREMÉNYJÁTÉKUNK sorsolásán!