Kijárási korlátozás

Kijárási korlátozás

Tisztelt Vendégeink, kedves Sporttársak!

Az elmúlt napok kormányzati intézkedései előnyben részesítik a szabadidős, zöldterületen történő sporttevékenységeket, egyben lehetővé teszik a családoknak is a közös kimozdulás lehetőségét, melyet lehetőség van nálunk eltölteni, a Területen való tartózkodás körülményei alkalmasak a megfelelő védekezési eljárások betartására is.

5. §
Egyéni szabadidős sporttevékenység, szabadidős célú gyalogos közlekedés külterületen, valamint a települések
belterületén – lehetőség szerint a zöldterületeken – egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen
folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani.

Tekintettel a koronavírus terjedését gátló kormányzati intézkedésekre, Területünkön továbbra is érvényben tartjuk a következő viselkedési normákat a felelősségteljes gondolkodás és védekezés, a “! NO TOUCHING !” – azaz az érintekzés nélküliség jegyében.

A tavon a faházkiadás továbbra is üzemel, Kollégáink a házak tisztítása során lényegesen nagyobb körültekintéssel járnak el, ügyelve a felületek fertőtlenítésére, nem mindig a látható szennyeződés igényli a legnagyobb odafigyelést alapon.

Folyamatosan alkalmazkodunk a védekező szervek ajánlásaihoz, Vendégeinkkel való érintkezést a minimálisra csökkentjük. Kérjük, hogy a büfében csak addig tartózkodjanak, ameddig az elvitelre szánt horgászjegyet, házkulcsot megkapják.

Gyorsított bejelentkezést követően, azonnal lehetőség van a saját, különálló faházat elfoglalni, ott akár elszigetelve tartózkodni. Távozáskor, a faházelhagyás eltérő, kontaktmentes módját is van lehetőség Kollégáinkkal egyeztetni.

A terület közelében lévő boltok és nagy üzletek továbbra is zavartalanul működnek.

Sok szeretettel (és még mindig vírusmentesen) várunk minden Vendéget a Derítő tavon! A fent leírtakhoz képest bekövetkező változásokról pedig folyamatosan tájékoztatást fogunk adni a továbbiakban is.