FAHÁZFOGLALÁS 2024 SZABÁLYAI

Mostantól lehetőség nyílik az interneten, akár a BÜFÉ zárását követően is jelezni nekünk foglalási szándékukat. Néhány adat megadását követően egy foglalási szándékot lehet nekünk jelezni, ezt kollégáink munkaidejükben feldolgozzák és kérdés esetén egyeztetés céljából már egy rövidebb beszélgetés erejéig jelentkeznek a foglalás véglegesítésének céljából.

Kiadó faházak

ÚJ beléptetési rend!  A területen tartózkodás feltétele a bejelentkezés és karszalag viselése a teljes itt-tartózkodás alatt, hordják jól látható helyen, ne vegyék le. A karszalag fokozottan vízálló. Ügyintézés a BÜFÉBEN !

Azok közül, akik faházat bérelnek a tavon és rendelkeznek éves állami vagy turista állami horgászengedéllyel, két fő engedélyes horgász felár nélkül horgászhat a tavon a faházbérlés ideje alatt! További jegyvásárlásra is van lehetőség.

Az este folyamán megszökött a hal a szákból. Mit kell tenni ilyenkor?

Minket is váratlanul ért, de a horgászok több alkalommal nem arra voltak kíváncsiak, hogy a napijegybe be van írva a hal és azzal mi fog történni, hanem csodálkozva és értetlenül állnak egy éjszakára nem lezárt szákból való halszökés ügye felett és arra is volt több alkalommal példa, hogy rajtunk, annak a halnak a pótlását kérték számon.

Rengeteg pénzt itt hagytam és...

Legnagyobb tisztelettel szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy nagyságrendileg milyen összetevőkből épül fel az Önök itt tartózkodásának költsége, tessék látni és megfelelően súlyozni. A fizetendő díjért cserébe biztosítunk egy faházat három-négy-öt vagy hat főre. Tartalmazza továbbá a bérleti díj a kollégáink munkáját, kötelező előírás szerinti hivataloknak jelentést és adminisztrációt, érkeztetés, távozás, ügyes bajos dolgok rendezése, karbantartói jelenlétet és munkát, közbenjárást, terület fenntartását, halasítást, víz és áramhasználatot, szennyvízelvezetés díját, egyéb adókat. Többször leírtuk, lerajzoltuk, megkértünk mindenkit, hogy nedves törlőt nem szabad a wc-be dobni, de sajnos így sem sikerül minden alkalommal eleget tenni ennek, továbbá faház fűtést-hűtést, sütést-főzést, horgászati tevékenység végzését, halelvitelt megfelelő jeggyel.
Sokat segít, ha tisztán lát az ember és nem dugja a fejét homokba. Mindenki jár boltba, fizet számlát otthon, értelmesen fel lehet fogni, hogy ugyanazokat a díjakat mindenhol máshol is meg kell fizetni, nekünk is.
Szándékosan nem emeljük árainkat, szeretnénk lehetőséget biztosítani mindenkinek, hogy kikapcsolódhasson családdal vagy barátokkal, ugyanakkor pontosan tisztában kell lenni azzal is, hogy ez nem egy akkora üzlet, amikor mindent megfizet az ember, amit muszáj, a végén csak töredéke marad meg annak, amibe a szolgáltatásunk kerül, amit itt hagynak nálunk.

Hol találunk közeli boltokat, honnan tudunk rendelni a faházhoz? (élelmiszer, dohánybolt, horgászbolt, étterem faházhoz kiszállítással)?

Spar – Tata kb. 3,5 km
https://goo.gl/maps/AYXXYo5vfcEHtmfA7

 

TESCO – M1 autópálya lehajtó közelében kb. 7,5 km
https://goo.gl/maps/AR3wGr5c3AEEUtkPA

Dohánybolt – Tata kb. 3,5 km
https://goo.gl/maps/aNf3SVfg2mAxHMok9
https://goo.gl/maps/wMDQfo6PBJ26Rw2k7

 

Szák Horgászbolt – Tata kb. 4,5 km
https://goo.gl/maps/iDjAXduKvghjyze49

 

Mahagóni Étterem
https://www.mahagonietterem.hu/
+36702641210, +36707416095
faházhoz kiszállít

Pizza & Gyros Étterem Tata
https://www.pizzagyros.hu/
+36302118512
faházhoz kiszállít

Pizza Corner Tata
https://pizzacornertata.hu/
+36305211888
faházhoz kiszállít

Bacon Burger Tata
tájékoztatásuk szerint kiszállítási díj megfizetése mellett sem szállít ki a faházakhoz ételt

Iható a faházakban a csapból folyó víz?

Nem, fogyasztásra nem alkalmas! Iható víz, a BÜFÉ melletti vizesblokkból vihető, ahol a közösségi mosdó is található.
(egy kedves Társunk intelme szerint, “nem fogyasztható a faházon
 a csapból folyó víz, jöjjenek és igyanak a wécéből” 🙂 )

Anyagi felelősség vállalása a faházakért és felszerelési tárgyaikért

Minden bérelt faházat úgy kell távozáskor visszaadni, ahogy azt érkezéskor átvették.
A használt edényeket, tányérokat, poharakat, evőeszközöket el kell mosogatni, ha nem száradtak meg, azokat mosogatás után a csepegtetőn hagyni szabad. A beltéri székeket kültérre, házból kivinni TILOS. Szemetet vigyék ki a tárolókhoz, kulcsokat és jegyeket a BÜFÉBEN kell leadni.

A zárba beletört kulcs pótlását, zárszervizt meg kell téríteni.
Minden okozott kárt jelenteni kell, legyen az véletlenül bekövetkezett károkozás vagy “ördögi megszállás” alatt bekövetkezett vandálkodás.

Ezeket a károkat elbírálás alapján Bérlő megtéríteni köteles, ellenkező esetben Őt és társaságát véglegesen kitiltjuk a területről.

Melyik faházat tudom SZÉP kártyával fizetni? 19/A, 19/B, 23/A, 23/B, 24, 38/A, 38, 105, 106, 107

A következő faházak esetében van lehetőség a faház díját SZÉP kártyával fizetni:

19/A, 19/B, 23/A, 23/B, 24, 38/A, 38, 105, 106, 107

A horgászjegyek díját készpénzben tudják csak kifizetni.

Faházat béreltem, érvényes a horgászjegyem a Magaspartra is?

Igen, a tóra váltott napijegy érvényes az egész tóra!

Faházat béreltem, körbe tudom sétálni a tavat, felmehetek a hídra?

Mindazok, akik faházat foglaltak a területen, érvényes napijeggyel rendelkeznek, körbe tudják sétálni a tavat, felmehetnek az épített hídra a büfénél és a hídon található kilátóra is, hiszen mindezt Önöknek / Nektek tartjuk fenn!

Milyen iratokat kell bemutatnom a bejelentkezéskor a BÜFÉBEN ahhoz, hogy a faház kulcsait átvehessem?

A faház kulcsainak átvétele a BÜFÉBEN történik. Ahhoz hogy kiadhassuk a kulcsokat el fogjuk kérni az alábbiakat:

 • személyi igazolványokat
 • lakcímkártyákat
 • érvényes éves állami vagy tursita horgászengedélyeket, DE a horgászkártyát nem kérjük

Mindezeket készítsék elő, a bejelentkezéskor már legyenek kéznél azt iratok, rengeteg időt tudunk megtakarítani azzal, hogy már kézben vannak a szükséges iratok. Ha ezt megteszik, köszönjük! 

Mit kell magammal vinni a faházba, mi az, ami nem található meg benne?

A házakhoz meleg takaró, ágynemű, pokróc, pléd és törölköző, WC papír NEM tartozik, ezért ezekről mindenkinek egyénileg kell gondoskodnia!  A faházak Tulajdonosai megelégelték azt a magasfokú tiszteletlenséget, amit a vendégek csekély hányada tanusít, a házakon lévő edények nagy részét ellopják vagy tönkreteszik, kidobják, okozva ezzel olyan folyamatosan visszatérő anyagi kárt, amit a faház Tulajdonosai elnézést kérnek, de a jövőben már nem finanszíroznak. Kérjük Önöket, hogy amennyiben sütési vagy főzési szándékuk van, hozzanak magukkal edényt vagy megfelelő serpenyőt is.

Miért kell kettő jegyet kifizetni egy faházhoz akkor is, ha csak egy fő horgászik ?

A terület fejlesztését, fenntartását (vízdíj, szennyvíz elvezetés díja, szemétszállítás, munkabérek, gépek és eszközök karbantartása, beszerzése, terület folyamatos ápolása… stb)  és a haltelepítések jelentős részét is a kifizetett horgászjegyekből finanszírozzuk. Ezért hoztuk meg azt a szabályt, melyet több éve fokozatosan és egyre jobban érvényesítünk már, hogy egy faházhoz kettő darab felnőtt jegy kifizetése mindenképp szükséges, ha faházat szeretnének bérelni. Két felnőtt jegy kifizetése nélkül NEM lehet faházat bérelni.
Ha nem rendelkeznek horgászvizsgával, váltsák ki a három hónapig érvényes turista horgászjegyet.

Regisztrációt, bankkártyát és minimális tudásanyagot igényel! Bővebb információ itt!  https://horgaszjegy.hu

Ki tartózkodhat a faházban, a magánterületen faházbérlés esetén?

A magánterületen csak az tartózkodhat, aki rendelkezik karszalaggal és viseli azt. Karszalagot a faház általunk megjelölt befogadóképességének megfelelő számú vendég kaphat díjmentesen. Ha például egy faházat mi hat fős faháznak jelölünk meg, akkor hat fő kaphat karszalagot díjmentesen. A hat fő felett látogatóba, vendégségbe érkező ismerősök / barátok / családtagok a büfében tudnak karszalagot vásárolni, 1500 Ft / fő / 24 óra díjon. Ők csak így tartózkodhatnak ideiglenesen is a területen, máshogyan nem.

Miért ne dobjak nedves törlőkendőt a WC be?

A nedves törlőkendő, nedves törlőrongy megállítja, tönkreteszi a szennyvízszivattyút, ami a városi rendszerbe továbbítja az Önök faházán keletkező szennyvizet. Az ülepítőakna a hibás szivattyú miatt megtelik és a faházba fog visszafolyni a wc, zuhanyzó és a mosogató nyílásán keresztül mindaz, amit jó eséllyel nem szeretnének viszontlátni. Ha mindez zárvatartási idő alatt történik, nem fogunk tudni segíteni sem, kellemetlenséget fog okozni. Kérjük, az Önök zavartalan kikapcsolódásának érdekében ne dobjanak nedves törlőkendőt, törlőrongyot a WC -be. 

Mit tegyek, ha olyan halat fogtam, amit a méretkorlátozás és napijegy alapján meg szabad tartani és meg is szeretném tartani?

A vásárolt napijegy megadja, hogy azzal a jeggyel hány darab és milyen halat szabad elvinni, annak megfelelően és a méretkorlátozást betartva szabad halat elrakni megpucolni. Halat megpucolni TILOS a házak mögött és a házban! A büfénél kijelölt pucolásra alkalmas hely található.

-Pontyok esetében maximum 4,9kg -os halat szabad elrakni,
-Harcsa esetében 80 cm – 150 cm méretű halat szabad elvinni, de figyelmebe kell venni a tilalmi időszakot
május 2 – júni 15 ig 110cm alatt TILOS elrakni !
november 15 – március 15 -ig TILOS rá horgászni, véletlenül kifogott egyedet azonnal vissza kell engedni!

Halat azonnal be kell írni a napijegybe, csak azt követően szabad a horgászbotot újra bedobni.

Az elvihető mennyiségek a teljes időtartamra vonatkoznak, nem napokra!

Hogyan vehetem igénybe horgászatra azt a hidat, ami a tó büfé oldalát és a magaspartot köti össze ?

A hídra csak karszalag birtokában szabad felmenni. Onnan horgászni érvényes napijeggyel van lehetőség.
A hídon egy darab nagy sátras hely is található, oda előzetesen helyet foglalni szükséges. A többi horgászállás szabadon használható.

A hídon található körpados terület NEM horgászállás, valamint a torony közvetlen közelében horgászni is TILOS !

Mit tegyek a faház átvételét követően?

Kérjük, hogy a faház átvételét követően a lehető leghamarabb ellenőrizzék a főbb felszereléseket, klímás faház esetén próbálják ki a klímát, mely hűteni és fűteni egyaránt teljes értékűen tud, illetve a televíziót és annak beltéri egységét is ellenőrizzék, hogy használata során ütköznek-e akadályba.
Technikus kollégáink elérhetősége korlátozott, amennyiben segíteni vagy hibát elhárítani szükséges valamely eszköz esetében.

Faházat béreltem, grillezhetek, bográcsozhatok, esetleg rakhatok tüzet a stégen?

A stégen tüzet rakni, bográcsozni, nyílt lángot használni TILOS ! Csak a ház mögött van erre lehetőség, kérjük egy vödör vizet készítsenek az égő tűz mellé, őrizetlenül ne hagyják!

Mit tegyek , ha olyan védett halat fogtam, amit jelentenem kell és az Üzemeltetés lefotóz, esetleg kupont is kaphatok?

A fotós hal fogását a büfé nyitvatartási idejében lehet jelezni, az éjszaka fogott halakat reggel 08.00 óráig be kell jelenteni, kérni kell a fotózást.
Kollégánk reggel 08.00 óra körül indul fotózni, az a kérésünk, hogy addig legyen bejelentve minden az éjszaka során fogott nagy hal, ami fotózásra vár.
Kupon a 7 kg súlyt meghaladó pontyokért jár, csak abban az esetben, ha rendelkeznek nagyméretű pontymatraccal vagy bölcsővel, kímélőszákkal (sűrű szövésű szák, mely nem vág bele a hal uszonyába, nem gátolja a kopoltyú mozgását) és rendelkezik a horgász a hal számára megfelelő fertőtlenítővel.
Nagyméretű halat TILOS más vagy több hallal együtt egy darab szákban tárolni!
Amennyiben a fenti feltételek nem tudnak teljesülni vagy nem teljesülnek, a halat azonnal szabadon kell engedni, kupont nem fogunk adni a fogásért!

Iható a faházakban található víz?

A faházakban, csapból folyó víz csak fürdésre alkalmas, fogyasztásra nem.

Elektromos autómat tölthetem a faház mögött a faház elektromos rendszeréről?

A faházak elektromos rendszeréhez elektromos autó töltésére alkalmas eszközt csatlakoztatni, elektromos autót tölteni  TILOS

Későbbiekben kialakításra kerül egy VIP parkoló meghatározott parkolási óradíjjal, ahol telepített töltőberendezés is található, a parkolás ideje alatt használható.

FONTOS SZABÁLYOK, MELYEK MEGSZEGÉSE AZONNALI KITILTÁST VON MAGA UTÁN!

CSAK MEGENGEDETT SZÁMÚ ÉS FAJTÁJÚ HALAT LEHET ELRAKNI, EZEKET AZONNAL BE KELL ÍRNI AZ ÁLTALUNK KIADOTT NAPIJEGYBE, HALAT PUCOLNI CSAK BEMUTATÁST KÖVETŐEN LEHET A BÜFÉ MELLETT KIJELÖLT HELYEN. A HÁZAKBAN VAGY MÖGÖTTÜK NEM.
A MAGÁNTERÜLETÜNKÖN CSAK A FAHÁZAT BÉRLŐ ÉS MEGENGEDETT SZÁMÚ EMBER TARTÓZKODHAT!

Halőri ellenőrzés során a halőrnek joga van saját tulajdonú vagy bérelt faházba bemenni és ellenőrizni a hűtő/fagyasztó tartalmát, távozáskor a tó be és kivezető útjain kérheti a gépjármű átvizsgálását, mely kérésnek a horgász köteles eleget tenni!

FAHÁZON, A FAHÁZ STÉGJÉN BOGRÁCSOZNI VAGY GRILLEZNI (GÁZZAL VAGY FASZÉNNEL IS) TILOS !
EZ VONATKOZIK SAJÁT TULAJDONÚ VAGY BÉRELT FELÉPÍTMÉNYRE EGYARÁNT!
DOHÁNYOZNI CSAK SZABAD LEVEGŐN SZABAD, FAHÁZON BELÜL TILOS ! A FÜST SZAGOT HAGY, TÁVOZÁSUK UTÁN IS ÉRZŐDIK, TOVÁBBIAKBAN EMIATT FOGLALÁST NEM VESZÜNK FEL ÖNÖKTŐL.

Faházra szóló jegyeket teljes időtartamra egyben adjuk ki, több részben és más módon nem. A leírtakkal kapcsolatos visszaélés alapos gyanúja miatt a horgászt a tóról kitiltjuk, érvényes jegyét bevonjuk.

VENDÉGEINK SZÁMÁRA BEVEZETÉSRE KERÜL A KARSZALAGOS BELÉPTETÉS RENDJE. A TERÜLETET CSAK AZON VENDÉGEINK HASZNÁLHATJÁK TELJES ÉRTÉKŰEN, AKIK RENDELKEZNEK MEGFELELŐ JOGOSULTSÁGGAL. A TERÜLETEN TARTÓZKODÁS TELJES IDEJE ALATT TARTSÁK MAGUKON A SZALAGOKAT, EZ AZ ITT TARTÓZKODÁS FELTÉTELE! Részletek itt !

BEVEZETÉSRE KERÜLŐ VENDÉGJEGY DÍJA 1.500 Ft / FŐ / NAP

A vendégjegyek bevétele a terület halasítási programját támogatja!

A Derítő-tó büféje nem “kocsma”. Nem engedjük meg azt a viselkedést, ami egy kocsmában hétköznapi dolognak számít, nálunk családok és gyermekek egyaránt tartózkodnak, az Ő nyugalmuk számunkra sokkal fontosabb, mint az alkohol mértéktelen értékesítése.

A MAGÁNTERÜLETEN FAHÁZBÉRLÉS ESETÉN SEM TARTHATÓ RENDEZVÉNY ÉS HANGOSKODÁSSAL JÁRÓ ESEMÉNY, ÜZEMELTETÉS AZONNALI TÁVOZÁSRA SZÓLÍTJA FEL A VENDÉGET ÉS TÁRSASÁGÁT, A FAHÁZAT MINDEN TERÜLETEN TARTÓZKODÓ SZEMÉLY AZONNAL ELHAGYNI KÖTELES KÁRTÉRÍTÉSI IGÉNY NÉLKÜL !
FOGLALÁSAIKAT ENNEK TUDATÁBAN TEGYÉK MEG A KÉSŐBBI KELLEMETLENSÉGEK ELKERÜLÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN.

Faházat bérelni hétközben min. 24 órára, hétvégén min. 48 órára (akár ettől hosszabb időre is természetesen) lehet !

Kisállatok díja: 1500.- Ft / házikedvenc / éjszaka

A tavon jelenleg horgászbolt NEM működik! (Tatán és Tatabányán található a legközelebbi bolt H-Szo)

A szigeten található faházak eltérő jellemzőkkel, paraméterekkel rendelkeznek, az alábbi ábrán szemléltetjük a hozzávetőlegesen meghorgászható távolságokat. Etetőhajó használata mindenhol megengedett, amennyiben a rendelkezésre álló távolság nem teszi lehetővé a hosszú behúzást, koncentrált etetésre mindenképp ajánlott!

A házakban van hűtő, fűtési és főzési lehetőség. A házakhoz meleg takaró, ágynemű, pokróc, pléd és törölköző, WC papír nem tartozik, ezért ezekről mindenkinek egyénileg kell gondoskodnia!  A faházak Tulajdonosai megelégelték azt a magasfokú tiszteletlenséget, amit a vendégek csekély hányada tanusít, a házakon lévő edények nagy részét ellopják vagy tönkreteszik, kidobják, okozva ezzel olyan folyamatosan visszatérő anyagi kárt, amit a faház Tulajdonosai elnézést kérnek, de a jövőben már nem finanszíroznak. Kérjük Önöket, hogy amennyiben sütési vagy főzési szándékuk van, hozzanak magukkal edényt vagy megfelelő serpenyőt. A faházakban található víz csak fürdésre alkalmas, fogyasztásra nem.

Nedves törlőkendőt soha ne dobjanak a WC-be, mert a faházakban keletkezett szennyvizet szivattyúk nyomják el és azok nem tudják ledarálni a rongyot és szövetanyagot, megakadnak és tönkre mennek, nem fognak működni tovább és a szennyvíz a házba folyik vissza.

A faházak elektromos rendszeréhez elektromos autó töltésére használt eszközt csatlakoztatni, elektromos autót tölteni a faház rendszeréről TILOSKésőbbiekben kialakításra kerül egy VIP parkoló meghatározott parkolási óradíjjal, ahol telepített töltőberendezés is található, a parkolás ideje alatt használható.

Házfoglalás esetén kérjük, hívja a  +36706167452 -es telefonszámot  (reggel 09.00 órától – 19.00 óráig, kivéve akkor, amikor a büfé korábban zár)

Foglaláskor megadott érkezési idők betartásának fontossága

A foglalás rögzítésekor megbeszélt érkezési idő betartása azért fontos, mert az Önök foglalását követően, ugyanarra a házra szintén foglalást tevő Vendégek azzal az érkezési idővel kalkulálnak, amit a ház korábbi bérlői, azaz Önök megadtak távozási időnek.
Egy példával szemléltetve, ha Önök telefonon foglalnak március elején egy későbbi, júliusi dátumra, megadnak reggel 9.00 órás érkezést és 9.00 órás távozást a faházhoz, mi ennek megfelelően rögzítjük az Önök házfoglalását, ezekkel az adatokkal dolgozunk a továbbiakban. Ha azonban Önök júliusban a foglalási adatoktól eltérően, az érkezés napján mégsem 9.00 órakor, hanem 13.00 órakor foglalják el a faházat, így nagy valószínűséggel nem fognak tudni 13.00 óráig maradni a faházon, mert Kollégáink a foglaláskor egyeztetett adatoknak megfelelően vettek fel további foglalásokat a faházakra, az Önök foglalását és foglalási adatainak megadását követően.
Amennyiben nincs időpont ütközés, természetesen van lehetőségük eltölteni az előzetes foglalási adatoktól eltérően, a tényleges érkezés idejéhez viszonyított pl. 48 órát a faházon.

Horgászjegyet fizetni kizárólag készpénzzel lehet, a SZÉP kártyás házak díját lehetőség van SZÉP kártyával fizetni (19/A, 19/B, 23/A és 23/B dupla faház, 3838/A, 24, 105, 106, 107) ! Házat és jegyeket érkezéskor kell kifizetni a Büfében.

A vízen lévő horgászstégeken faházakban tudunk szállást biztosítani vendégeinknek. A tóban fürdeni és a területen szemetelni TILOS! A tó kiemelt természetvédelmi és nemzetközi madárvédelmi terület, kérjük Önök is óvják! A házak felszereltsége és nagysága változó. Szezonon kívül a házak jelentős része továbbra is elérhető, téli díjak magasabbak. Csak néhány faház rendelkezik téliesítéssel, csak néhány faház bérelhető akkor is, amikor az időjárás hidegre fordul és téliesítjük a területet.

LEMONDÁS esetén:

Kérjük, hogy amennyiben nem tudnak eljönni, SMS-ben szíveskedjenek mindenképpen lemondani a házfoglalást minimum 1 héttel a tervezett érkezés napja előtt. Amennyiben a foglalás időben nem kerül visszamondásra, az adott személytől a tárgyévre újabb foglalást nem áll módunkban elfogadni és az adott évre tett összes foglalását azonnal töröljük.

Köszönjük!

Az sms-nek tartalmaznia kell a következőket: 1. Foglaló neve, 2. Foglalás időszaka, 3. Faház száma! Tel.: +36-70-616-7452!

Azok közül, akik faházat bérelnek a tavon és rendelkeznek éves állami vagy turista állami horgászengedéllyel, két fő engedélyes horgász felár nélkül horgászhat a tavon a faházbérlés ideje alatt! További jegyvásárlásra is van lehetőség.

BEJELENTKEZÉSHEZ szükséges:

Szállásbejelentő dokumentum kitöltéséhez:

 • személyi igazolvány vagy jogosítvány
 • lakcímkártya

Horgászengedélyek kiváltásához:

 • érvényes FOGÁSI NAPLÓ vagy Turista horgászjegy kinyomtatva
  Horgászkártyát NEM kérjük!
tó

A házszámok a kifolyótól a befolyó felé emelkednek.

 • A faházak a következőképpen helyezkednek el:
 • a kifolyó és sziget közötti öbölben: 1-2 számú házak,
 • a szigeten: 3-16-ig,
 • a sziget és a büfé között: 17-37-ig,
 • a büfétől balra a horgászbolt után: 38-109-ig.

  A tavon TILOS túlzott, nagy mennyiségű etetőanyag vízbe juttatása! A koncentrált, folyamatos és kis mennyiségű célzott etetés engedélyezett.

A terület használata… avagy kizárólag horgászatra adunk ki faházat

A Derítő-tó teljes területe magánterület, mely terület hasznosítása elsősorban horgásztatásra történik. A terület egésze saját szabályozással és saját szabályrendszerrel rendelkezik, használata csak azok ismeretével és elfogadásával történhet. A tó körül található faházak némelyike “SZABAD STÉG” táblával rendelkezik, ez a tábla csak azoknak biztosítja a stégek ideiglenes használatát, akik érvényes napijeggyel rendelkeznek (nekik is csak a horgászat idejére).

A magánterület egyes részeit csak azok használhatják, akik érvényes napijeggyel rendelkeznek vagy támogatói jeggyel hozzájárulnak a tó halasítási programjához.
a támogatói jegy választható, legalacsonyabb értéke 200 Ft / fő / alkalom, a hozzájárulásról adóügyi bizonylatot adunk és köszönettel fogadjuk

A faház lefoglalásakor Bérbeadó vállalja, hogy adott faházra más foglalást, ugyanarra az időtartamra nem vesz fel, Bérlő számára a faházat fenntartja. Bérlő a faház átvételével egyidejűleg szavatolja, hogy a magánterület viselkedési és horgászati szabályzatát megismerte és elfogadta, magára és társaságára vonatkozóan kötelező érvényűnek tekinti. A horgászrendben foglaltak megszegése miatt, Üzemeltetés felszólítására a területet rendben és csendben azonnal elhagyni köteles, szükség esetén Üzemeltetés hatósági közbenjárást kérvényez.
Bérlő tisztában van vele és vállalja, hogy a viselkedési és horgászati normák megszegése miatt bekövetkező kitiltásból, terület elhagyási kötelezettségéből fakadó anyagi kárát illetően kompenzációra nem számíthat, ház és horgászjegyek díjait nem fizetjük vissza.

A Derítő-tó területén két-három fős sátor állítása (horgászat céljából és csak annak idejére) díjmentes. Nagyobb méretű sátrak, rendezvénysátrak állítása, olyan nagyobb események, összejövetelek megtartása, melyek a bérelt, lefoglalt vagy saját tulajdonú faház területén túlmutatnak (közösségi területeink, faházak mögötti területek), mind engedélykötelesek. Területünk ilyen célú használatának lehetőségéről, feltételeiről előzetesen érdeklődjenek az Üzemeltetésnél.

deritoto

Házikedvencek a területen

A Derítő-tó kutyabarát magánterület, ahova a négylábúak felár ellenében (1500.- Ft / házikedvenc / éjszaka) elkísérhetik a gazdikat a pihenés, kikapcsolódás során is. Ennek megfelelően szívesen fogadjuk az Önök négylábú kedvenceit is területeinken.

Ugyanakkor azon Vendégeinkre is tekintettel kell lennünk, akik nem ilyen nyitottak a háziállatok iránt, és/vagy zavarja őket a kutyák viselkedése.

Kérjük, az alábbi szabályzatot figyelmesen olvassák át és tartsák be annak érdekében, hogy a Derítő-tavon töltött idő minden Vendégünk számára tökéletes és zavartalan kikapcsolódást nyújthasson.

 • Faházainkba kistestű és közepes méretű, szobatiszta, ápolt külsejű kutyák hozhatók be felár ellenében. Nagytestű ebeket sajnos nem áll módunkban fogadni.
 • Szőrét hullató ebet a faházakba tilos behozni.
 • A kutyatartási felár nem fedezi az eb által esetlegesen a faházakban okozott szennyeződés vagy kár tisztítását vagy helyreállítását. Extra takarítás vagy javítás szükségessé válása esetén a Derítő-tó vezetősége plusz díjat számíthat fel. 
 • Kutyát a szobákban – vagy bárhol másutt – felügyelet nélkül nem szabad hagyni! 
 • Amennyiben más Vendégek panasszal élnek az eb viselkedésére vonatkozólag, a Derítő-tó vezetősége figyelmezteti a kutya gazdáját. Többszöri eredménytelen kérés esetén a Vendéget megkérjük, hogy kutyájával azonnal hagyja el a Derítő-tó magánterületét.
 • A kutya felügyeletét csak olyan személy láthatja el, aki képes az állat féken tartására.
 • A kutyatulajdonos köteles gondoskodni bolhanyakörvről vagy más, paraziták elleni védelemről.
 • A kutyatulajdonos köteles magával hozni az állat oltási könyvét, hogy szükség esetén igazolni tudja a kötelező oltások meglétét.
 • Külföldi tulajdonos köteles magánál tartani az eb kutyaútlevelét.
 • A kutyák a Derítő-tó területén csak pórázon tarthatók. 
 • Agresszív ebeket a magánterületre nem lehet behozni. Az agresszíven viselkedő kutyák a Derítő-tó teljes területéről azonnali hatállyal kitilthatók.
 • Az ebtulajdonos köteles kérés nélkül felszedni a kutyapiszkot, ha az eb a közösségi területen vagy bárhol olyan helyen ürít, ahol Vendégek közlekednek (erdős területen is). 
 • A folyamatosan ugató kutya a többi vendéget nagymértékben zavarhatja, ezért az ilyen eb a magánterületről kitiltható.
 • Az ebeket a Derítő-tó közösségi területeire – a társas szabályok megtartása mellett ki lehet vinni, de a Büfé területére kutyák nem léphetnek be.
 • Kutyát az épített mólóra nem szabad bevinni. A Büfével szemközti oldalra átvinni sem szabad a mólón keresztül!
 • A kutyát a faházak stégjére huzamosabb időre kizárni nem szabad.
 • Kutyát a szobák fürdőkádjaiban, zuhanyzóiban fürdetni nem szabad.
 • A kutyák a szobákban található ágyakat, bútorokat nem használhatják.

A fenti Szabályzat a kutyákon kívül minden házi kedvencre vonatkozik, amelyeket Vendégeink be kívánnak hozni a Derítő-tó magánterületére. 


Egy házat az itt tartózkodás teljes időtartamára, minimum 2 felnőtt horgászjegy váltása ellenében lehet kibérelni. Egy hatszemélyes házban maximum 6 főt tudunk elszállásolni!

Hétközben min. 24 órára, hétvégén min. 48 órára lehet a házakat kibérelni! A kiadó házakhoz tartozó stégeket csak a kulcs átvétele után lehet elfoglalni!

A házakban tilos a dohányzás!

A házakhoz meleg takaró, ágynemű és törölköző nem tartozik, ezért ezekről mindenkinek egyénileg kell gondoskodnia! Nincs minden kiadó háznál csónak!

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót.

Kérjük, hogy a házakat ugyanolyan állapotban, ugyanolyan felszereltséggel és olyan tisztán elhagyni szíveskedjenek, ahogyan azokat átvették, a házak átadás-átvételét kollégáink ellenőrizhetik!

Amennyiben érkezéskor a kulcsok átadása a bérelt házon történik, távozsákor azokat külön kérésünk hiányában a Büfében szükséges leadni minden esetben. Köszönjük!

 Mostantól lehetőség nyílik a házak foglaltsági adatok megtekintésére. A megnyíló oldalon táblázatban láthatóak azok a szabad időpontok, amikor az adott házat, annak tulajdonosa nem használja és az üzemeltetés sem tartja vissza valamilyen okból kifolyólag, tehát foglalhatóként van megjelölve.
Ezekre az időpontokra tudnak foglalásokat leadni telefonon a  +36706167452 -es telefonszámon (reggel 09.00 órától – a büfé zárásáig, de maximum 19.00 óráig)

A házfoglalási naptárban meg lehet tekinteni az aktuális év szabad időpontjait. Amelyik háznál is időpontnál a FOGLALT jelzés látható, az adott faház foglaltság vagy felújítás vagy karbantartás miatt nem fogad vendéget abban az időben a szállás NEM BÉRELHETŐ !

Azok közül, akik faházat bérelnek a tavon és rendelkeznek éves állami vagy turista állami horgászengedéllyel, két fő engedélyes horgász felár nélkül horgászhat a tavon a faházbérlés ideje alatt! További jegyvásárlásra is van lehetőség.

 • Összes
 • Csónakkal
 • Dupla házak
 • Klímás
 • SZÉP kártyával
 • Sziget
 • Szimpla házak
 • Téliesített
 • Uncategorized @hu

55 -ös faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Az 55-ös faház a Büfétől a befolyó irányába, kb. 150 méterre helyezkedik el. A faház teljesen felújított és 2024-ben komoly átalakításon esett át. A földszinten új okos televízió, két ágy került elhelyezésre az éjszaka is horgászók számára, ugyanitt a tágas földszinten található a konyha, fürdőszoba zuhanyzóval.
A faház stégjén egy fedett előtér található!
A faház mögött tűzrakóhely és egy fedett kerti pad került kihelyezésre!
A faház különlegessége, az emeleten két különálló, ajtóval zárható szoba található.

34-es faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

A 34-es faház a büféhez közel, nyílt egyenes vízterülettel helyezkedik el. Nagy légterű faház, az emeleten két franciaágy, fürdőszoba és erkély található, a földszinten kanapé és tágas nappali.

27-es faház szálláshely, Tel.: 06-70-616-7452

Nagyhalas pálya! A faház belső tere 2023-ban jelentős mértékű felújításon esett át!  Az alsó szinten egy nagy nappali, nagyméretű tévével, étkezővel és konyhával, egy szétnyitható kanapéval és egy fürdőszoba található. Az alsó szinten 2, a felső szinten 4 személy tud aludni, az emeleten még egy televízió és különálló szobák találhatók.

58-as faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

Az 58-as faház a Büfétől kb. 200 méterre található, frissen felújított, ÚJ a kiadó házak között.
A faház mögött, ahhoz közel lehet parkolni. A faház ajtaján kívül a stégre egy kis kapu is vezet, a házon kívül, bepakolásra nagyon hasznos.
Ajánlott kisgyermekkel érkezőknek is. Klimatizált, kisméretű TV-vel és hűtővel.

32-es faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

32-es faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452   ♦ 24 órára - 31.800.- Ft / 2 fő horgászhat ♦ 48 órára - 55.800.- Ft / 2 fő horgászhat ♦ 72 órára - 87.600.- Ft / 2 fő horgászhat ♦ hosszabb időtartam esetén érdeklődjön a +36706167452 -es telefonszámon Az árban benne foglalt szolgáltatás keretében, amennyiben a Vendégek rendelkeznek érvényes éves [...]

7-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Rekordlistás terep a tó egyik legnyugodtabb részén. Kényelmes horgászterület és jó állapotú stég áll rendelkezésre. A sziget adottságai zavartalan és eredményes horgászatot tesznek lehetővé. Csónakkal található

26-os faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

26-os faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452 ♦ 24 órára - 31.800.- Ft / 2 fő horgászhat ♦ 48 órára - 55.800.- Ft / 2 fő horgászhat ♦ 72 órára - 87.600.- Ft / 2 fő horgászhat ♦ hosszabb időtartam esetén érdeklődjön a +36706167452 -es telefonszámon Az árban benne foglalt szolgáltatás keretében, amennyiben a Vendégek rendelkeznek érvényes éves állami [...]

62/A faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

62/A faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452 ♦ 24 órára - 30.800.- Ft / 2 fő horgászhat ♦ 48 órára - 53.800.- Ft / 2 fő horgászhat ♦ 72 órára - 84.600.- Ft / 2 fő horgászhat ♦ hosszabb időtartam esetén érdeklődjön a +36706167452 -es telefonszámon Az árban benne foglalt szolgáltatás keretében, amennyiben a Vendégek rendelkeznek érvényes éves állami [...]

HÍD, SÁTRAS HELY

Egy igazán különleges hely a hídon, sokak kedvence. Célunk, hogy megismertessük ezt a helyet azokkal, akik a sátras horgászat kedvelői és eddig még nem próbálták ki a horgászatot a tó szívében, a híd közepén kialakított horgászhelyről.
Remek fogások színhelye, fejlesztjük és modernizáljuk ezt a horgászhelyet is, már lehetőség van elektromos áramot is használni igény szerint, ennek részleteiről információt a Büfé számán adunk.
Hamarosan már csak foglalással lesz mód a sátras hely használatára, igénybevételére díjfizetés ellenében lesz lehetőség!

3/B faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

3/B faház a szigeten található, felérve rögtön jobb oldalon az első dupla faház második fele.
A 3/A faházzal közös bejárón lehet megközelíteni a stéget, ahol a tetőráépítés miatt egy fedett rész kapott helyet asztallal és székekkel. A ház földszintjén egy nagyobb nappali rész és egy kanapé, konyha és fürdőszoba zuhanyzóval található.

3/A faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

3/A faház a szigeten található, felérve rögtön jobb oldalon az első dupla faház, part felőli oldala.
A 3/B faházzal közös bejárón lehet megközelíteni a stéget, ahol a tetőráépítés miatt egy fedett rész kapott helyet. A ház földszintjén egy nagyobb nappali rész, konyha és fürdőszoba zuhanyzóval található.

28-as faház minimum 48 órára Tel.: +3670/616-7452

A 28-as faház a büfétől 100 méterre helyezkedik el. Közkedvelt, nyílt és hosszú horgászvíz található előtte. A faház kifejezetten nagyméretű, kétszintes, a földszinten konyha, nappali, fürdő, hálószóba, az emeleten pedig két különálló hálószoba található. A konyhában elektromos főzőlap, a fürdőben zuhanyzó, a nappaliban nagyméretű okostelevízió található, prémium csatornakínálattal. A ház nagyteljesítményű, új klimával van felszerelve. Amennyiben a bérlők rendelkeznek kettő darab érvényes állami jeggyel, két fő horgászhat, a bérleti díj azt lehetővé teszi.

4-es faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

A 4-es faház a szigeten található. A faház földszintjén normál, minden igényt kielégítő konyha, fürdőszoba, földszinten még egy nappali található nagyméretű LED okostelevízióval.Az emeleten egy nagy szoba ágyakkal helyezkedik el.
Felszereltség: hűtő, nagyméretű okostelevízió, bővített csatornakínálat, mikró, hűtésre és fűtésre alkalmas klíma, csónak.

88-as faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

A 88-as faház földszintjén normál igényt kielégítő konyha, fürdőszoba mosógéppel, földszinten még egy nappali található LED televízióval. Az emeleten két szoba ágyakkal helyezkedik el.Felszereltség: hűtő, Tv bővített csatornakínálat, mikró, hűtésre és fűtésre alkalmas klíma. A faház hosszabb itt-tartózkodásra is megfelelő, saját mosógéppel is rendelkezik.

16-os faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

A 16-os faház a szigeten található és a büfé irányába néz.
Az alsó szinten található a fürdőszoba darálós wc- vel és fürdőkáddal, a nagy légterű központi szoba tartalmazza a konyhapultot, gáz főzőlappal, nagyobb méretű hűtőt, mikrót. A konyharész jól felszerelt. A házban franciaágy és egy szétnyitható kanapé található. A meghorgászható távolság max. kb 30-40 méter.

31-es faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

A 31-es faház korábban nem volt kiadó jellegű, csónakkal rendelkezik.
A tó azon részén helyezkedik el, ahol egyenes, remek vízterület található előtte, több rekordfogás született a környező házaknál.

85-ös faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

A 85-ös faház fedett kiülővel és csónakkal is egyaránt rendelkezik.
A tó csendesebb részén helyezkedik el, remek vízterület található előtte, a stéggel szemben nádfallal.
Akár stégről, akár csónakból is remek horgászélményt nyújt.

A faház földszintjén minimális igényeket kielégítő konyha, fürdőszoba, egy franciaágy és egy kanapé található, LED televízió prémium csatornakínálattal, új 3,5 kW klímával felszerelt

22-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 22-es faház a sziget és a büfé között található. Az alsó szinten egy kihúzható kanapé, a felső szinten egy dupla ágy és 3 db szimpla fekhely található. A ház 6 személyes, a stégen 3 horgász fér el.

18-as faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

A 18-as faház a büfétől kb. 250 m-re helyezkedik el. A ház a sziget irányába néz, a dobáshossz kb. 40 méter.
A házban földszinten egy konyhapult, gáztűzhely, egy szétnyitható kanapé, lépcsőfeljáróban új 3,5 kW -os klíma berendezés, emeleten egy franciaágy, és egy szétnyitható kanapé található. A fürdőszoba a stégen kívül található, zuhanykabin, wc és mosdó.

4/A faház szálláshely minimum 48órára, max. 3fő Tel.: +3670/616-7452

Új, prémium kategóriás kiadó faházunk, a 4/A jelű faház berendezése és minősége miatt is különlegesnek számít, mindössze 3 fő befogadóképességgel, minimum 48 órára adjuk bérbe. A földszinten konyha, étkezőasztal, nagyméretű okostelevízió, egy fekhely, fürdőszoba zuhanyzóval, az emelet komfortos, kétszemélyes franciaággyal rendelkezik. A faház mögött van lehetőség grillezni, sütögetni. Olyan pároknak, egygyermekes családnak  ajánljuk, akik minőségi körülmények között szeretnének időt tölteni közösen, ügyelve és figyelmet fordítva az Őket körülvevő épített és természetes környezetre egyaránt. Kisállat ebbe a faházba NEM hozható!

37/B faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

Az 37/B faház a büfétől kb. 20 m-re helyezkedik el.
A földszinten egy konyha elektromos kis főzőlappal, egy hűtő, egy étkezőasztal, fürdőszoba zuhanykabinnal található. Az emeleten négy fő számára van fekhely. 4 fő számára ajánljuk. A csónak használata a bérleti díjban benne van, használata díjtalan.

38-as faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
Az 38-as faház a büfétől kb. 50 m-re helyezkedik el. A ház remek horgászterületet biztosít az úszós készségek szerelmeseinek, ugyanakkor a fenekező módszert kedvelőknek egyaránt nyújthat sikereket. A ház sajátossága, hogy jobb oldalán a 38-as ház és a Horgászbolt közti öböl is meghorgászható, a tavon egyedülálló vízterülettel rendelkezik.

5-ös faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

A tavon található többi horgász övezet, ill. faházakhoz képest a sziget ill. annak az öböl felőli, a létező legcsendesebb övezet, kiváló pihenési lehetőséget.

52-es faház szálláshely Tel.: +3670/616-7452

Az 52-es faház a központtól kb. 110 m-re található. Fürdőszoba, konyha, Tv (UPC), mikró, hűtő, gáz főzőlap, villanyradiátor és klíma.

62-es faház szálláshely, Tel.: 06-70-616-7452

hosszabb időre kérjen ajánlatotA 62-es faház a büfétől kb. 220 m-re helyezkedik el. A stégen egy fedett kiülő található. Az alsó szinten egy konyhapult, egy asztal, három ágy és egy fürdőszoba, a felső szinten 3 db matrac található.

6-os faház szálláshely, Tel.: 06-70-616-7452

6-os faház a központtól 200 m-re a szigeten található! Fürdőszoba, Tv (UPC), mikró, gáztűzhely, hűtő, Nobo villanyradiátor, csónak.

10/A faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

2020 -ban teljesen felújított faház! A 10/A ház a szigeten helyezkedik el. Az alsó szinten egy konyhapult, egy asztal, egy kihúzható kanapé és fürdőszoba található. A felső szinten egy matrac, egy kihúzható kanapé és egy fiókos szekrény található. Prémium Klímás faház, csónakkal, bővített csatornakínálatos televízióval! Télen is bérelhető!

21-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Az alsó szinten egy konyha, egy fürdőszoba és egy szoba található (egy kétszemélyes ággyá alakítható kanapéval). A felső szinten matracok vannak. A ház 6 személyes.

96-os faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 96-os ház egy teljesen felújított faház, mely a befolyó irányában található, a házzal szemben nádfal helyezkedik el, ahol gyönyörű amúrokat lehet fogni, ugyanakkor szép harcsákat is emeltek ki a vízből ezen a részen. Több rekordlistás pontyot is fotóztak a tó ezen szakaszán A házhoz CSÓNAK tartozik, konyhában villanytűzhely, földszinten és emeleten is Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

22/A faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 22/A faház a büfétől 250 méterre található. Földszinten két férőhely, a konyhában gáztűzhely, mikró található, fürdőszoba zuhanyzóval, UPC televízióval, az emelet 4 fő számára elegendő férőhellyel és mégegy televízióval van ellátva.

19/B faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
A 19/B faház a központtól kb. 300 m-re található. Fürdőszoba, konyha, hálószoba, Tv (Derítő Sat XXX – bővített csomag), mikró, hűtő, villanytűzhely, villanyradiátor. KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

19/A faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
A 19-es faház a sziget és a büfé között található. Az alsó szinten egy kihúzható kanapéval, egy konyhapult, egy külön hálórész dupla ággyal, és egy fürdőszoba, az emeleten három ágy található. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

47-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 47-es faház a büfétől balra kb. 150m-re található. Az alsó szinten nappali, konyha és fürdőszoba, egy ágy, egy kihúzható kanapé, a felső szinten egy ágy és 2 matrac található. A házban 6 fekhely van, a stégen 2 horgász fér el.

38/A faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
A 38/A klimatizált faház közvetlenül a büfé mögött található. Mellette a tó bércsónakjai vannak kikötve, kell számolni azzal, hogy a bércsónakok kikötése és kihajózása során csónakos forgalom van a stég bal oldalánál, a híd melletti szakaszon. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

36-os faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Az 36-os faház 6 fő részére ajánlott, 2 horgásszal, a büfétől közelében kifolyó irányában, kb 15 méterre helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, gáztűzhellyel, mikróval, egy kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten 5 fekhely található. A stégen egy kis fedett kiülő is található! A házhoz csónak is tartozik!

20-as faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Az 20-as faház 4 fő részére ajánlott, 2 horgásszal, a büfétől a kifolyó irányában, kb 300 méterre helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, gáztűzhellyel, mikróval, egy kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten 2 fekhely található található. A házhoz csónak is tartozik!

25-ös faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Kimondottan nagyhalas pálya!

Az alsó szinten egy nappali konyhával és egy fürdőszoba található. A felső szinten 4 fő részére alkalmas fekhely (matrac) található. A stég egy része fedett, ahol egy nagy asztal és két pad van. A házat 6 főnek ajánljuk alvás, illetve a stéget 3 főnek horgászat szempontjából. A házhoz csónak is tartozik! Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

77-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Az 77-es faház 6 fő részére ajánlott, 2 horgásszal, a tó öböl részénél helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, villany főzőlappal, mikróval, egy kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten 4 fekhely található található. A házhoz csónak tartozik! Nem klimatizált faház!

40-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 40-es faház a büfétől 50 méterre található, a házzal szemben található a tó közepére vezető híd. Földszinten elektromos főzőlappal szerelt konyha és fürdőszoba található UPC televízióval, az emelten 6 fő számára elegendő férőhellyel és mégegy televízióval van ellátva.

35-ös faház szálláshely, Tel.: 06-70-616-7452

A büfétől kb. 50 m-re található! Fürdőszoba, Tv (UPC), hűtő, mikró, gáz főzőlap, villanyradiátor, csónak.

23/A faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
A 23-as faház alsó szintjén egy nappali kihúzható kanapéval, egy konyha és egy fürdőszoba található. A felső szinten két kétszemélyes matrac található. A házhoz CSÓNAK is tartozik ! Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

23/B faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
A 23-as faház alsó szintjén egy nappali kihúzható kanapéval, egy konyha, nagyméretű, alulfagyasztós hűtővel és egy fürdőszoba található. A felső szinten két kétszemélyes matrac található. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

5/A faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Az 5/A faház a sziget jobb oldalán helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, gáz tűzhellyel, mikróval, egy kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten 5 fekhely található található. A házhoz csónak is tartozik!

12-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 12-es faház a szigeten helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, villanytűzhellyel, egy kétszemélyes kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten két ágy található. A házhoz csónak NEM tartozik!

87-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

4 személyes, kényelmes ház nagy fedett terasszal. Két egyszemélyes és egy emeletes ágy van a házban.

24 -es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
A 24-es faház a sziget és a büfé között helyezkedik el, a büfétől 150 méterre, belsejét 2019-ben felújították.
Felszereltség: fürdőszoba, hűtő, mikró, gáztűzhely, villanyradiátor, csónak. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

100/AB dupla faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 100/AB, 104/AB és a 108/AB dupla házak a tó befolyó felőli végében találhatók. Kettő  6 személyes ház van egy dupla stégen, közös fürdőszobával. Nagyobb társaságoknak ajánljuk ezeket a házakat. A házhoz CSÓNAK is tartozik!
Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház!

29-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 29-es faház a sziget és a büfé között található. Hatszemélyes, az alsó szinten egy konyhapult, egy étkezőasztal, egy egyszemélyes ágy és egy fürdőszoba található. Az emeleten öt matrac van. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház !

66/B faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 66/B ház egy dupla ház fele, a 66/A számú házzal egy stégen van. Az alsó szintjén egy étkezőasztal, egy kihúzható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten két franciaágy található.

66/A faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 66/A ház egy dupla ház fele, a 66/B számú házzal egy stégen van. A faház alsó szintjén egy étkezőasztal, egy kihúzható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten két franciaágy található.

84-es faház szálláshely, Tel.: 06-70-616-7452

Az 84-es faház a központtól kb. 300 m-re található. Fürdőszoba, konyha, prémium Tv csatornakínálat, mikró, hűtő, gáz főzőlap, 3,5kW klíma. A házhoz csónak tartozik!

37/A faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 37/A számú ház közvetlenül a büfé mögött található. Közös stégen van egy másik házzal. Az alsó szinten egy konyhapult, egy asztal, két heverő és egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac található.

73/AB faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 73/A faházban az alsó szinten egy konyhapult, egy étkezőasztal, egy kinyitható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten két kihúzható kanapé található. A faházhoz csónak NEM tartozik!

11-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 11-es ház a szigeten helyezkedik el. Az alsó szinten egy konyhapult, egy kinyitható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten két kihúzható kanapé található.

104/AB dupla faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 104/AB dupla házak a tó befolyó felőli végében találhatók. Kettő 6 személyes ház van egy dupla stégen, közös fürdőszobával. Nagyobb társaságoknak ajánljuk ezeket a házakat. A házhoz CSÓNAK is tartozik.
Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

108/AB dupla faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 108/AB dupla házak a tó befolyó felőli végében találhatók. Kettő  6 személyes ház van egy dupla stégen, közös fürdőszobával. Nagyobb társaságoknak ajánljuk ezeket a házakat. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik!

8-as faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Rekordlistás terep a tó egyik legnyugodtabb részén. Széles, kényelmes horgászterület és nagy stég áll rendelkezésre. A sziget adottságai zavartalan és eredményes horgászatot tesznek lehetővé.

9-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 9-es ház a szigeten helyezkedik el. Rekordlistás terep a tó egyik legnyugodtabb részén. Széles, kényelmes horgászterület és nagy stég áll rendelkezésre, tágas fedett kiülővel a ház oldalában. A sziget adottságai zavartalan és eredményes horgászatot tesznek lehetővé. A faház prémium TV csatornakínálattal és új 3,5 kW-os klímával felszerelt!

45-ös faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Az alsó szinten nappali, konyha és fürdőszoba, a felső szinten egy egyszemélyes ágy és 3 matrac található. A házban 6 fekhely van, a stégen 3 horgász fér el.

42-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A 42-es ház a büfé közelében található. Az alsó szinten fürdőszoba, konyha- és nappali rész egy kanapéval, a felső szinten egy előtér és két szoba található. A faház klimatizált és csónakkal rendelkezik.

15-ös faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Az alsó szinten egy nappali (kihúzható kanapéval), egy konyharész, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten 4 matrac van. A ház 6 személyes. A faház klimatizált!

107-es faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. A házhoz CSÓNAK is tartozik.
Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! Télen is bérelhető!

106-os faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik! Télen is bérelhető!

105-ös faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

A faház díja SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető!
Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik! Télen is bérelhető!

98-as faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik!

97/A faház szálláshely, Tel.: +3670/616-7452

Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik!

30-as faház szálláshely, Tel.: 06-70-616-7452

A 30-as ház a központtól kb. 80 m-re található! Fürdőszoba, Tv (UPC), hűtő, mikró, gáz főzőlap, Nobo villanyradiátor, csónak, a faház klimatizált!

50-es faház szálláshely, Tel.: 06-70-616-7452

Az 50-es faház a központtól kb. 100 m-re található. Fürdőszoba, konyha, Tv (UPC), mikró, hűtő, gáz főzőlap, nobo villanyradiátor, csónak.

49-es faház szálláshely, Tel.: 06-70-616-7452

A 49-es faház a központtól kb. 100 m-re található. Fürdőszoba, konyha, Tv, mikró, hűtő, gáz főzőlap, nobo villanyradiátor, csónak.

51-es faház szálláshely, Tel.: 06-70-616-7452

Az 51-es faház a központtól kb. 110 m-re található. Fürdőszoba, konyha, Tv (UPC), mikró, hűtő, gáz főzőlap, villanyradiátor, klíma.

Azok közül, akik faházat bérelnek a tavon és rendelkeznek éves állami vagy turista állami horgászengedéllyel, két fő engedélyes horgász felár nélkül horgászhat a tavon a faházbérlés ideje alatt! További jegyvásárlásra is van lehetőség.