Kiadó faházak

Faházat foglalni hétközben min. 24 órára, hétvégén min. 48 órára lehet!

a teljes időtartamra való kettő darab horgászjegy kiváltásával vagy kifizetésével

A tavon jelenleg horgászbolt NEM működik! (Tatán és Tatabányán található a legközelebbi bolt H-Szo)

Kizárólag horgászatra adunk ki faházat, a Derítő-tó egy horgásztó, ahol horgászok tartózkodnak. Egy hatszemélyes házat az itt tartózkodás teljes időtartamára szóló minimum 2 db felnőtt horgászjegy kiváltásával, állami engedély vagy turista állami horgászjegy hiányában a kifizetésével lehet kibérelni. Állami engedély vagy turista állami horgászjegy hiányában a jegyet nem tudjuk kiadni. Egy “A” és egy “B” oldalú ház bérlésekor 2 + 2 db horgászjegyet szükséges váltani vagy kifizetni.

Egy hatszemélyes házban maximum 6 főt tudunk elszállásolni, tehát a stégen maximum 6 fő tartózkodhat!

A horgászjegy  névre szól, csak érvényes éves állami engedéllyel vagy 90 napig érvényes turista állami horgászjeggyel lehet megvásárolni!
Csak az horgászhat a botokkal, akinek a neve a horgászjegyen szerepel!
Más személy nem! ( egy jeggyel két fő NEM horgászhat )


Horgászjegyet fizetni kizárólag készpénzzel lehet, a SZÉP kártyás házak díját lehetőség van SZÉP kártyával fizetni (19/A, 19/B, 23/A és 23/B dupla faház, 38/A, 24 ) ! Házat és jegyeket érkezéskor kell kifizetni a Büfében.

A vízen lévő horgászstégeken faházakban tudunk szállást biztosítani vendégeinknek. A tóban fürdeni és a területen szemetelni TILOS! A tó kiemelt természetvédelmi és nemzetközi madárvédelmi terület, kérjük Önök is óvják! A házak felszereltsége és nagysága változó. A faházbérlés ára szezonban: 10.000-14.000 Ft/nap. Szezonon kívül a házak elérhetősége és díjai változnak! Csak néhány faház rendelkezik téliesítéssel, csak néhány faház bérelhető akkor is, amikor az időjárás hidegre fordul és téliesítjük a területet.

Ház kép

A házakban van hűtő, fűtési és főzési lehetőség. A házakhoz meleg takaró, ágynemű, pokróc, pléd és törölköző, WC papír nem tartozik, ezért ezekről mindenkinek egyénileg kell gondoskodnia!  Nedves törlőkendőt soha ne dobjanak a WC-be, mert az egyes házak szivattyúi azonnal megakadnak, nem fognak működni tovább, nem tudják ledarálni a nedves törlőkendőt és a szennyvíz a házba folyik vissza.

Házfoglalás esetén kérjük, hívja a  +36706167452 -es telefonszámot  (reggel 09.00 órától – 19.00 óráig, kivéve akkor, amikor a büfé korábban zár)

Foglaláskor megadott érkezési idők betartásának fontossága

A foglalás rögzítésekor megbeszélt érkezési idő betartása azért fontos, mert az Önök foglalását követően, ugyanarra a házra szintén foglalást tevő Vendégek azzal az érkezési idővel kalkulálnak, amit a ház korábbi bérlői, Önök megadtak távozási időnek.
Egy példával szemléltetve, ha Önök telefonon foglalnak márciusban egy júliusi dátumra, reggel 9.00 órás érkezéssel és 9.00 órás távozással faházat, mi ennek megfelelően rögzítjük a házfoglalást, ezzekkel az adatokkal dolgozunk a továbbiakban. Ha azonban Önök júliusban a foglalási adatoktól eltérően, az  érkezés napján mégsem 9.00 órakor, hanem 13.00 órakor foglalják el a faházat, így nagy valószínűséggel nem fognak tudni 13.00 óráig maradni a faházon, mert Kollégáink a foglaláskor egyeztetett adatoknak megfelelően vettek fel további foglalásokat a faházakra.
Amennyiben nincs időpont ütközés, természetesen van lehetőségük eltölteni az előzetes foglalási adatoktól eltérően, a tényleges érkezés idejéhez viszonyított pl. 48 órát a faházon.

LEMONDÁS esetén:

Kérjük, hogy amennyiben nem tudnak eljönni, SMS-ben szíveskedjenek mindenképpen lemondani a házfoglalást minimum 1 héttel a tervezett érkezés napja előtt. Amennyiben a foglalás időben nem kerül visszamondásra, az adott személytől a tárgyévre újabb foglalást nem áll módunkban elfogadni és az adott évre tett összes foglalását azonnal töröljük.

Köszönjük!

Az sms-nek tartalmaznia kell a következőket: 1. Foglaló neve, 2. Foglalás időszaka, 3. Faház száma! Tel.: +36-70-616-7452!

BEJELENTKEZÉSHEZ szükséges:

Szállásbejelentő dokumentum kitöltéséhez:

 • személyi igazolvány vagy jogosítvány
 • lakcímkártya

Horgászengedélyek kiváltásához:

 • Állami engedély vagy Turista horgászjegy kinyomtatva
tó

A házszámok a kifolyótól a befolyó felé emelkednek.

 • A faházak a következőképpen helyezkednek el:
 • a kifolyó és sziget közötti öbölben: 1-2 számú házak,
 • a szigeten: 3-16-ig,
 • a sziget és a büfé között: 17-37-ig,
 • a büfétől balra a horgászbolt után: 38-109-ig.

  A tavon TILOS túlzott, nagy mennyiségű etetőanyag vízbe juttatása! A koncentrált, folyamatos és kis mennyiségű célzott etetés engedélyezett.

Kizárólag horgászatra adunk ki faházat.

A faház lefoglalásakor Bérbeadó vállalja, hogy adott faházra más foglalást, ugyanarra az időtartamra nem vesz fel, Bérlő számára a faházat fenntartja. Bérlő a faház átvételével egyidejűleg szavatolja, hogy a magánterület viselkedési és horgászati szabályzatát megismerte és elfogadta, magára és társaságára vonatkozóan kötelező érvényűnek tekinti. A horgászrendben foglaltak megszegése miatt, Üzemeltetés felszólítására a területet rendben és csendben azonnal elhagyni köteles, szükség esetén Üzemeltetés hatósági közbenjárást kérvényez.
Bérlő tisztában van vele és vállalja, hogy a viselkedési és horgászati normák megszegése miatt bekövetkező kitiltásból, terület elhagyási kötelezettségéből fakadó anyagi kárát illetően kompenzációra nem számíthat, ház és horgászjegyek díjait nem fizetjük vissza.

A Derítő-tó területén két-három fős sátor állítása díjmentes. Nagyobb méretű sátrak, rendezvénysátrak állítása, olyan nagyobb események, összejövetelek megtartása, melyek a bérelt, lefoglalt vagy saját tulajdonú faház területén túlmutatnak (közösségi területeink, faházak mögötti területek), mind engedélykötelesek. Területünk ilyen célú használatának lehetőségéről, feltételeiről előzetesen érdeklődjenek az Üzemeltetésnél.

deritoto

Egy házat az itt tartózkodás teljes időtartamára, minimum 2 felnőtt horgászjegy váltása ellenében lehet kibérelni. Egy hatszemélyes házban maximum 6 főt tudunk elszállásolni!

Hétközben min. 24 órára, hétvégén min. 48 órára lehet a házakat kibérelni! A kiadó házakhoz tartozó stégeket csak a kulcs átvétele után lehet elfoglalni!

A házakban tilos a dohányzás!

A házakhoz meleg takaró, ágynemű és törölköző nem tartozik, ezért ezekről mindenkinek egyénileg kell gondoskodnia! Nincs minden kiadó háznál csónak!

Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót.

Kérjük, hogy a házakat ugyanolyan állapotban, ugyanolyan felszereltséggel és olyan tisztán elhagyni szíveskedjenek, ahogyan azokat átvették, a házak átadás-átvételét kollégáink ellenőrizhetik!

Amennyiben érkezéskor a kulcsok átadása a bérelt házon történik, távozsákor azokat külön kérésünk hiányában a Büfében szükséges leadni minden esetben. Köszönjük!

 Mostantól lehetőség nyílik a házak foglaltsági adatok megtekintésére. A megnyíló oldalon táblázatban láthatóak azok a szabad időpontok, amikor az adott házat, annak tulajdonosa nem használja és az üzemeltetés sem tartja vissza valamilyen okból kifolyólag, tehát foglalhatóként van megjelölve.
Ezekre az időpontokra tudnak foglalásokat leadni telefonon a  +36706167452 -es telefonszámon (reggel 09.00 órától – a büfé zárásáig, de maximum 19.00 óráig)

A házfoglalási naptárban meg lehet tekinteni a 2020 -as év szabad időpontjait. Azokban az időszakokban, amikor a házat annak Tulajdonosa használja vagy valamilyen felújítást végeznek rajta, illetve a házon meghibásodás történt, egyaránt FOGLALT jelzés látható.

 • Összes
 • Csónakkal
 • Dupla házak
 • Klímás
 • SZÉP kártyával
 • Sziget
 • Szimpla házak
 • Téliesített

16-os faház 13.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

A 16-os faház a szigeten található és a büfé irányába néz.
Az alsó szinten található a fürdőszoba darálós wc- vel és fürdőkáddal, a nagy légterű központi szoba tartalmazza a konyhapultot, gáz főzőlappal, nagyobb méretű hűtőt, mikrót. A konyharész jól felszerelt. A házban franciaágy és egy szétnyitható kanapé található. A meghorgászható távolság max. kb 30-40 méter.

18-as faház 13.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

Az 18-as faház a büfétől kb. 250 m-re helyezkedik el. A ház a sziget irányába néz, a dobáshossz kb. 40 méter.
A házban földszinten egy konyhapult, gáztűzhely, egy szétnyitható kanapé, lépcsőfeljáróban új 3,5 kW -os klíma berendezés, emeleten egy franciaágy, és egy szétnyitható kanapé található. A fürdőszoba a stégen kívül található, zuhanykabin, wc és mosdó.

37/B faház 14.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

Az 37/B faház a büfétől kb. 20 m-re helyezkedik el.
A földszinten egy konyha elektromos kis főzőlappal, egy hűtő, egy étkezőasztal, fürdőszoba zuhanykabinnal található. Az emeleten négy fő számára van fekhely. 4 fő számára ajánljuk.

38-as faház 13.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

Az 38-as faház a büfétől kb. 50 m-re helyezkedik el. A ház remek horgászterületet biztosít az úszós készségek szerelmeseinek, ugyanakkor a fenekező módszert kedvelőknek egyaránt nyújthat sikereket. A ház sajátossága, hogy jobb oldalán a 38-as ház és a Horgászbolt közti öböl is meghorgászható, a tavon egyedülálló vízterülettel rendelkezik.

5-ös faház 14.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

A tavon található többi horgász övezet, ill. faházakhoz képest a sziget ill. annak az öböl felőli, a létező legcsendesebb övezet, kiváló pihenési lehetőséget.

52-es faház 12.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

Az 52-es faház a központtól kb. 110 m-re található. Fürdőszoba, konyha, Tv (UPC), mikró, hűtő, gáz főzőlap, villanyradiátor és klíma.

62-es faház 10.000- Ft/24 óra, Tel.: 06-70-616-7452

A 62-es faház a büfétől kb. 220 m-re helyezkedik el. A stégen egy fedett kiülő található. Az alsó szinten egy konyhapult, egy asztal, három ágy és egy fürdőszoba, a felső szinten 3 db matrac található.

10/A faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

2020 -ban teljesen felújított faház! A 10/A ház a szigeten helyezkedik el. Az alsó szinten egy konyhapult, egy asztal, egy kihúzható kanapé és fürdőszoba található. A felső szinten egy matrac, egy kihúzható kanapé és egy fiókos szekrény található. Prémium Klímás faház, csónakkal, bővített csatornakínálatos televízióval!

21-es faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az alsó szinten egy konyha, egy fürdőszoba és egy szoba található (egy kétszemélyes ággyá alakítható kanapéval). A felső szinten matracok vannak. A ház 6 személyes.

96-os faház 14.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

A 96-os ház egy teljesen felújított faház, mely a befolyó irányában található, a házzal szemben nádfal helyezkedik el, ahol gyönyörű amúrokat lehet fogni, ugyanakkor szép harcsákat is emeltek ki a vízből ezen a részen. Több rekordlistás pontyot is fotóztak a tó ezen szakaszán A házhoz CSÓNAK tartozik, konyhában villanytűzhely, földszinten és emeleten is Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

22/A faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 22/A faház a büfétől 250 méterre található. Földszinten két férőhely, a konyhában gáztűzhely, mikró található, fürdőszoba zuhanyzóval, UPC televízióval, az emelet 4 fő számára elegendő férőhellyel és mégegy televízióval van ellátva.

19/B faház 12.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

SZÉP kártyás faház! Az 19/B faház a központtól kb. 300 m-re található. Fürdőszoba, konyha, hálószoba, Tv (Derítő Sat XXX – bővített csomag), mikró, hűtő, villanytűzhely, villanyradiátor. KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

19/A faház 12.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

SZÉP kártyás faház! A 19-es faház a sziget és a büfé között található. Az alsó szinten egy kihúzható kanapéval, egy konyhapult, egy külön hálórész dupla ággyal, és egy fürdőszoba, az emeleten három ágy található. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

47-es faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 47-es faház a büfétől balra kb. 150m-re található. Az alsó szinten nappali, konyha és fürdőszoba, egy ágy, egy kihúzható kanapé, a felső szinten egy ágy és 2 matrac található. A házban 6 fekhely van, a stégen 2 horgász fér el.

38/A faház 14.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

SZÉP kártyás faház! A 38/A klimatizált faház közvetlenül a büfé mögött található. Mellette a tó bércsónakjai vannak kikötve, kell számolni azzal, hogy a bércsónakok kikötése és kihajózása során csónakos forgalom van a stég bal oldalánál, a híd melletti szakaszon. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

36-os faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az 36-os faház 6 fő részére ajánlott, 2 horgásszal, a büfétől közelében kifolyó irányában, kb 15 méterre helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, gáztűzhellyel, mikróval, egy kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten 5 fekhely található. A stégen egy kis fedett kiülő is található! A házhoz csónak is tartozik!

20-as faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az 20-as faház 4 fő részére ajánlott, 2 horgásszal, a büfétől a kifolyó irányában, kb 300 méterre helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, gáztűzhellyel, mikróval, egy kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten 2 fekhely található található. A házhoz csónak is tartozik!

25-ös faház 14.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

Kimondottan nagyhalas pálya!

Az alsó szinten egy nappali konyhával és egy fürdőszoba található. A felső szinten 4 fő részére alkalmas fekhely (matrac) található. A stég egy része fedett, ahol egy nagy asztal és két pad van. A házat 6 főnek ajánljuk alvás, illetve a stéget 3 főnek horgászat szempontjából. A házhoz csónak is tartozik! Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

77-es faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az 77-es faház 6 fő részére ajánlott, 2 horgásszal, a tó öböl részénél helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, villany főzőlappal, mikróval, egy kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten 4 fekhely található található. A házhoz csónak NEM tartozik!

40-es faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 40-es faház a büfétől 50 méterre található, a házzal szemben található a tó közepére vezető híd. Földszinten elektromos főzőlappal szerelt konyha és fürdőszoba található UPC televízióval, az emelten 6 fő számára elegendő férőhellyel és mégegy televízióval van ellátva.

35-ös faház 14.000- Ft/24 óra/ Tel.: 06-70-616-7452

A büfétől kb. 50 m-re található! Fürdőszoba, Tv (UPC), hűtő, mikró, gáz főzőlap, villanyradiátor, csónak.

23/A faház 13.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

SZÉP kártyás faház! A 23-as faház alsó szintjén egy nappali kihúzható kanapéval, egy konyha és egy fürdőszoba található. A felső szinten két kétszemélyes matrac található. A házhoz CSÓNAK is tartozik ! Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

23/B faház 13.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

SZÉP kártyás faház! A 23-as faház alsó szintjén egy nappali kihúzható kanapéval, egy konyha, nagyméretű, alulfagyasztós hűtővel és egy fürdőszoba található. A felső szinten két kétszemélyes matrac található. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

5/A faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az 5/A faház a sziget jobb oldalán helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, gáz tűzhellyel, mikróval, egy kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten 5 fekhely található található. A házhoz csónak is tartozik!

12-es faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 12-es faház a szigeten helyezkedik el. A ház két szintes, földszinten egy konyhapult, gáz tűzhellyel, egy kétszemélyes kanapé, fürdőszoba zuhanyzóval, emeleten két ágy található. A házhoz csónak NEM tartozik!

87-es faház 12.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Új építésű, 4 személyes, kényelmes ház nagy fedett terasszal. Két egyszemélyes és egy emeletes ágy van a házban.

24 -es faház 14.000 Ft/24 óra Tel.: +3670/616-7452

SZÉP kártyás faház! A 24-es faház a sziget és a büfé között helyezkedik el, a büfétől 150 méterre, belsejét 2019-ben felújították.
Felszereltség: fürdőszoba, hűtő, mikró, gáztűzhely, villanyradiátor, csónak. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház! Télen is bérelhető!

100/AB faház 28.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 100/AB, 104/AB és a 108/AB dupla házak a tó befolyó felőli végében találhatók. Kettő  6 személyes ház van egy dupla stégen, közös fürdőszobával. Nagyobb társaságoknak ajánljuk ezeket a házakat. A házhoz CSÓNAK is tartozik!
Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház!

29-es faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 29-es faház a sziget és a büfé között található. Hatszemélyes, az alsó szinten egy konyhapult, egy étkezőasztal, egy egyszemélyes ágy és egy fürdőszoba található. Az emeleten öt matrac van. Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház !

66/B faház 12.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 66/B ház egy dupla ház fele, a 66/A számú házzal egy stégen van. Az alsó szintjén egy étkezőasztal, egy kihúzható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten két franciaágy található.

66/A faház 12.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 66/A ház egy dupla ház fele, a 66/B számú házzal egy stégen van. A faház alsó szintjén egy étkezőasztal, egy kihúzható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten két franciaágy található.

37/A faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 37/A számú ház közvetlenül a büfé mögött található. Közös stégen van egy másik házzal. Az alsó szinten egy konyhapult, egy asztal, két heverő és egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac található.

73/B faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az alsó szinten egy nappali konyhával és étkezővel, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten egy kétszemélyes ágy és egy kétszemélyes matrac van. A házban 6 személy tud aludni.

73/A faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 73/A faházban az alsó szinten egy konyhapult, egy étkezőasztal, egy kinyitható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten két kihúzható kanapé található.

11-es faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 11-es ház a szigeten helyezkedik el. Az alsó szinten egy konyhapult, egy kinyitható kanapé és egy fürdőszoba található. A felső szinten két kihúzható kanapé található.

104/AB faház 28.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 104/AB dupla házak a tó befolyó felőli végében találhatók. Kettő 6 személyes ház van egy dupla stégen, közös fürdőszobával. Nagyobb társaságoknak ajánljuk ezeket a házakat. A házhoz CSÓNAK is tartozik.
Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház!

108/AB faház 28.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 108/AB dupla házak a tó befolyó felőli végében találhatók. Kettő  6 személyes ház van egy dupla stégen, közös fürdőszobával. Nagyobb társaságoknak ajánljuk ezeket a házakat. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik!

1-es faház 10.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az 1-es számú ház a sziget és a kifolyó közötti kis öbölben található. A házban 4 személy tud aludni.

8-as faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Rekordlistás terep a tó egyik legnyugodtabb részén. Széles, kényelmes horgászterület és nagy stég áll rendelkezésre. A sziget adottságai zavartalan és eredményes horgászatot tesznek lehetővé.

9-es faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 9-es ház a szigeten helyezkedik el. Rekordlistás terep a tó egyik legnyugodtabb részén. Széles, kényelmes horgászterület és nagy stég áll rendelkezésre, tágas fedett kiülővel a ház oldalában. A sziget adottságai zavartalan és eredményes horgászatot tesznek lehetővé.

45-ös faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az alsó szinten nappali, konyha és fürdőszoba, a felső szinten egy egyszemélyes ágy és 3 matrac található. A házban 6 fekhely van, a stégen 3 horgász fér el.

22-es faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 22-es faház a sziget és a büfé között található. Az alsó szinten egy kihúzható kanapé, a felső szinten 4 db matrac található. A ház 6 személyes, a stégen 3 horgász fér el.

42-es faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

A 42-es ház a büfé közelében található. Az alsó szinten fürdőszoba, konyha- és nappali rész egy kanapéval, a felső szinten egy előtér és két szoba található.

15-ös faház 10.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Az alsó szinten egy nappali (kihúzható kanapéval), egy konyharész, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten 4 matrac van. A ház 6 személyes. 

107-es faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. A házhoz CSÓNAK is tartozik.
Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház !

106-os faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik!

105-ös faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik!

98-as faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik!

97/A faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: +3670/616-7452

Ezekben a házakban az alsó szinten egy nappali, egy konyhapult, valamint egy fürdőszoba található. A felső szinten négy matrac van. A házban 6 személy tud aludni, a stégen 3 horgász fér el kényelmesen. Új és nagyobb méretű, felül fagyasztó hűtővel, Prémium Tv csatornakínálat, KLIMATIZÁLT faház ! A faházhoz CSÓNAK is tartozik!

30-as faház 13.000 Ft/24 óra, Tel.: 06-70-616-7452

A 30-as ház a központtól kb. 80 m-re található! Fürdőszoba, Tv (UPC), hűtő, mikró, gáz főzőlap, Nobo villanyradiátor.

6-os faház 14.000 Ft/24 óra, Tel.: 06-70-616-7452

6-os faház a központtól 200 m-re a szigeten található! Fürdőszoba, Tv (UPC), mikró, gáztűzhely, hűtő, Nobo villanyradiátor, csónak.

50-es faház 14.000- Ft/24 óra, Tel.: 06-70-616-7452

Az 50-es faház a központtól kb. 100 m-re található. Fürdőszoba, konyha, Tv (UPC), mikró, hűtő, gáz főzőlap, nobo villanyradiátor, csónak.

49-es faház 14.000- Ft/24 óra, Tel.: 06-70-616-7452

A 49-es faház a központtól kb. 100 m-re található. Fürdőszoba, konyha, Tv, mikró, hűtő, gáz főzőlap, nobo villanyradiátor, csónak.

51-es faház 14.000- Ft/24 óra, Tel.: 06-70-616-7452

Az 51-es faház a központtól kb. 110 m-re található. Fürdőszoba, konyha, Tv (UPC), mikró, hűtő, gáz főzőlap, villanyradiátor.

84-es faház 12.000- Ft/24 óra, Tel.: 06-70-616-7452

Az 84-es faház a központtól kb. 300 m-re található. Fürdőszoba, konyha, Tv (UPC), mikró, hűtő, gáz főzőlap, villanyradiátor. A házhoz csónak tartozik!