HÁZFOGLALÁS 2019

Házfoglalás a 2019-es szezonra

Kedves Vendégeink!

A 2019-es szezonra február 26-án, reggel 9 órától kezdünk el foglalásokat rögzíteni a már megszokott +36706167452-es telefonszámunkon.
Ez lesz az első nap, amikor foglalásokat tudnak tenni Vendégeink a 2019-es évre.
Foglalásokat kizárólag a +36706167452-es telefonszámon tudunk fogadni. Az első két-három napon biztosan nehéz lesz elérni minket, gyakran lesz foglalt a jelzés, ez azt jelenti, hogy kollégáink valakinek éppen rögzítik a foglalását. Kitartást kívánunk!

Idén már a foglalási időszak alatt is segítségetekre lesz a foglalási rendszert támogató publikus naptár funkció, ahol ellenőrizni lehet a rögzített foglalásokat és szabad időpontokat a kiszemelt házak tekintetében weboldalunkon.
A foglalási időszak megkezdésekor a naptár funkció is élesedni fog.
https://deritoto.hu/haz-foglalaltsag-naptar/

Ebben az évben megpróbáljuk zökkenőmentessé, de legalábbis mentesebbé tenni mindazok horgászatát is, akik nem rendelkeznek horgászengedéllyel Magyarországon vagy ezidáig nem váltották még ki. A Derítő-tó horgászegyesületet alapított. Ezzel lehetőségünk nyílik a törvények által nyújtott mozgásteret használva segíteni a horgászat megkezdéséhez szükséges iratok kiváltását a Büfében mindazoknak, akik jogosultak arra és a tóra érkezésig nem jártak sikerrel ezen a téren.
Javaslatunk továbbra is az, hogy szerezzetek be minden szükséges engedélyt (állami jegy fogási naplóval vagy pedig turista horgászjegy) még érkezés előtt, így nem fogtok időt veszíteni a ház elfoglalásakor, hiszen a helyszíni adminisztráció mindig több időt vesz igénybe.

Sok szeretettel várunk minden horgászt és pihenni vágyót !