Állami jegyek a BÜFÉBEN…

Állami jegyek a Büfében!

Kedves Horgásztársak, Tisztelt Vendégeink!

Egy mindannyiunk számára kedves hírrel kezdenénk aktuális posztunkat, mely szerint a kacsáink a mai naptól kezdve már nem tipegnek, hanem újra úsznak a Derítő-tavon, örömmel jelezzük, hogy a tó túlnyomó része kiolvadt, már nem borítja jég.

 

Magát, a horgászati tevékenységet jelentősen megnehezítették az előző években, számottevően nőttek adminisztrációs kötelezettségei és terhei a horgászoknak és horgásztatóknak egyaránt. Számunkra alapvető dolog ezen kötelezettségeknek maximálisan eleget tenni, eltökélt célunk a hozzánk érkezőknek segítséget nyújtani a törvényes horgászatban, melynek normál esetben egy sokkal egyszerűbb tevékenységnek kellene lennie egy ideális világban.
Ahhoz, hogy szakszerűen és érdemben segíthessünk, akkreditáltattuk magunkat, megszereztük azokat a jogosítványokat, amik ahhoz szükségesek, hogy állami horgászjegyet adhassunk ki az arra jogosultaknak, legyenek azok külföldi vagy éppen hazai horgászok. Tényszerűen próbáljuk elmondani azt, hogy milyen iratot kell magukkal hozni, mi szükséges az állami jegy zökkenőmentes kiváltásához, a nyugodt horgászathoz.

Amennyiben a tóra érkezéskor még nem rendelkeznek a megfelelő regisztrációval, az állami jegyek kiváltását a Büfében tudják kezdeményezni. Pontosan ugyanott, ahol a bérelt házak kulcsait is átveszik vagy éppen a területi jegyeiket váltják meg a Derítő-tóra.
Bízunk abban, hogy sikerül egyszerűbbé tenni így a horgászatot hazánkban.

Sok szeretettel várunk továbbra is minden pihenni és kikapcsolódni vágyót!