Változás napijegyeinknél…

VÁLTOZÁS NAPIJEGYEINKNÉL…

módosultak a benne foglalt elvihető mennyiségek

Tisztelt Horgásztársak!

Elérhető közelségbe került az ősszel történő, nagyobb mennyiségű haltelepítések első állomása, melynek részleteiről hamarosan, egy később megjelenő posztban fogunk beszámolni.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy megváltoztattuk a jegyeinkhez tartozó, azokba benne foglalt elvihető halak mennyiségét, ugyanakkor a jegyek árát most sem növeljük.
A változtatást több dolog is indokolttá tette, ezek között kettő is van, melyek együtt szerepelnek az első helyen.

Az egyik dobogós ok, az elmúlt időszak adatain és statisztikáin alapul, valamint a szemléletünket tükrözi, mely szerint továbbra is biztosítani szeretnénk a kiegyensúlyozottan sikeres horgászélményt sporttársainknak, persze amennyire ez csak lehetséges. A változtatástól azt várjuk, hogy mérsékeltebb ütemben fog jelentkezni a frissen telepített halállomány csökkenése, ugyanakkor növekedni fog azok száma, akik eredményesen távoznak a tóról, akár C&R horgászról, akár egy halételeket kedvelő, hallal távozó horgászról is legyen szó. 
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mindenki jól érezhesse magát a Derítő-tavon.
Másik kiváltó ok, az a már-már megszokott furcsa kettősség, miszerint az élő hal forgalmi adója számottevően csökkent, azonban az eladási nettó ára, az ebből számított bruttó ára is drasztikusan emelkedett az elmúlt időszakhoz képest. Ugyanazt a halmennyiséget érezhetően drágábban tudjuk megvásárolni, mint régen, a magasabb forgalmi adó mellett.

12 órás jegy:
Elvihető: 1 db nemes hal
3 kg egyéb hal

24 órás jegy:
Elvihető: 2 db nemes hal
5 kg egyéb hal

48 órás jegy
Elvihető: 3 db nemes hal
7 kg egyéb hal

Kérjük és köszönjük a megértéseteket a leírtakat illetően, mi azt gondoljuk, hogy ez egy pozitív irányba mutató változtatás, amit az idő is igazolni fog.
 Kövessétek figyelemmel közösségi oldalunkat.

Hamarosan új információval szolgálunk az őszi haltelepítésekkel kapcsolatban!

Továbbra is sok szeretettel várunk minden kikapcsolódni vágyót a Derítő tavon.