Beszéljünk róla…

Beszéljünk róla…

avagy kommunikáció az Üzemeltetéssel

A Derítő-tó teljes területének és az általunk üzemeltetett házaknak és rendszereknek működtetése, felügyelete komoly és összetett feladat, mely rengeteg kihívást rejt olykor magában. Próbáljuk ezeket a feladatokat legjobb tudásunk szerint elvégezni, ebben azonban előfordulhat, hogy szükségünk lehet az Önök segítségére is.

Szeretnénk egy olyan közvetlen kommunikációs vonalat és kommunikációs formát javasolni, mely a nap 24 órájában képes működni, a jelzett észrevétel prioritásától és pillanatnyi lehetőségeinktől függően, akár azonnali beavatkozást is képesek vagyunk eszközölni, az ezen a vonalon érkező jelzések és kérések hatására.

Tisztelettel kérjük kedves Vendégeinket, hogy használják az erre a célra fenntartott, a lenti képpel is hivatkozott messenger alkalmazást, mely tavunk Facebook oldalára mutat. Az ide érkező üzenetek továbbítódnak annak érdekében, hogy a felmerülő kérdésekben, problémákban ( csőtörés, víz és szennyvíz rendszer hibája, áram, víz vagy televízió szolgáltatás kimaradásának esetén ) mielőbb segítő kezet nyújthassunk.

Időnként előfordulhat az is, hogy az Önök szomszédságában lévő horgásztársakkal nem tudnak a mindkét fél számára elfogadható módon megegyezni, például a ház előtt meghorgászható vízterület nagyságát illetően, ilyenkor is forduljanak bátran hozzánk, igyekszünk pártatlan félként egy mindenki számára elfogadható megoldást, alternatívát ajánlani.

Állunk rendelkezésre abban az esetben is, ha egy szomszédos házban tartózkodó horgásztársak “túltolták a bulit” és elvesztették a kapcsolatot a valósággal, nem érzik azt, hogy más társaik pihenését gátolják vagy nehezítik meg a viselkedésükkel, hangos zenével vagy éppen olyan énekhanggal rendelkeznek, mely súrolja a jóérzés és közerkölcs határát. Igyekszünk ebben az esetben is mindkét fél számára elfogadható módon eljárni.

Megértésüket  előre köszönjük!