TELEPÍTÉS 2023.06.05.

Tisztelt Horgásztársak,
egy mai informális beszélgetés alkalmával felmerült a kérdés, hogy “telepítsünk-e ma a Derítő-tavon egy jót?”
Hogy lehetne erre a kérdésre nemet mondani, éltünk a lehetőséggel, így érkezett hozzánk a következő adag halacska, mely a jelenleg is még bőséges állományt hivatott felkavarni, gyarapítani. Értékeljük és becsüljük meg a frissen érkező halakat, hiszen sokan nem is ismerhetik a telepítések és a szektor megelőző négyéves működését, de annyit érdemes lehet tudni, hogy a piaci hal jelenlegi ára és az őszi telepítéseket követő lehalászások költsége, az év ezen szakában is már szemmel láthatóan magasabb, mint egy normál helyzetben lenne vagy éppen észszerűen kellene lennie.
A kialakult piaci környezet érdeke a hal árának irreálisan magasan tartása, mely fakadhat egy szervezet elhibázott döntéseiből vagy egyes szereplők tényleges szándékából. Száz szónak is egy a vége, alkalmazkodni kell hozzá, kompromisszumokat kell kötni és több komoly döntés kell, megfontolt tervezés szükséges ezen telepítések végrehajtásához.
Mi, a mostani alkalommal nagyjából 23 perc alatt vertünk el körülbelül 3,1 millió forintot. Ezt más módon, nagyon sok fajta és féle képpen is megtehettük volna, de így tettük, ahogy. A telepítési esemény keretében nagyságrendileg 20 mázsa, átlagban 2,1 kg súlyú ponty érkezett. Fogadjátok szeretettel az új lakókat!
Sok szeretettel várunk minden pihenni és kikapcsolódni vágyót a Derítő-tavon!
Faházbérlés +36706167452