TELEPÍTÉS 2022.11.21.

!! HALTELEPÍTÉS 100 darab nagytestű ponty !!

!! NAGYTESTŰ HALAK TELEPÍTÉSE !!
Tisztelt Horgásztársak, kedves Vendégeink!
Előző bejegyzésünkben arról adtunk hírt, hogy újabb, számunkra fontos, szívünknek kedves esemény közeleg. A világ ezekben az időkben bolondabb, mint megszokhattuk, arra ráhatásunk majd egyenlő a nullával. Nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint kissé elterelni a figyelmet a tó kapuin kívül zajló eseményekről, egy sokkal kellemesebb és kézzel is megfoghatóbb történések irányába. A Derítő-tó életében egy újabb csodálatos esemény, a megújulás, fejlesztési terveinkben pedig egy újabb lépcsőfok megmászása zajlik jelenleg is.
Általában nem várja senki a hétfő reggelt, mi azonban izgatottak voltunk, már hajnalban útra keltünk. Az idő csípős, az útburkolat kissé csúszós, a forgalom gyenge volt. A legtöbb ember még otthon volt, mi már úton.
Folyamatosan azon dolgozunk, hogy felgyorsult és zavaros világunkban a Derítő-tó egy állandó pont maradhasson továbbra is. A mi tavunk nem könny pálya, rendelkezik egyszerűbben horgászható és igazán rutint igénylő részekkel egyaránt. Van sekélyebb és mélyebb része is, a partvonal jól horgászható és változatos, kihívásokkal teli. A tó rendelkezik faházas résszel, az épített mólón sok horgászhellyel, csónakból meghorgászható részekkel és nyílt parttal egyaránt. Mindenki találhat magának szimpatikus részt, próbálkozhat változatos területeken ittléte alatt, akár több helyen is.
A Derítő-tó nem szürke zóna, nem langyos víz. Leginkább megosztó, mindenkiből érzelmeket kiváltó tényező. Valakiből először hirtelen indulatot, mely később higgadt fejjel átértékelve kihívássá, a rejtelmek felfedezése iránti vággyá alakul, ha felül tud emelkedni önmagán és megpróbálja megérteni a tó lelkét. Mások számára életre szóló szerelmet jelent.
Sokan vannak, akik vissza-vissza térnek állandó jelleggel, az év minden szakában. Vannak, akik nem találják meg azt, amit keresnek és nem látjuk őket később, azonban a Derítő-tó senki számára nem semleges. Ez így van rendjén, mi így szeretjük!
Száz szónak is egy a vége, fogadjátok nagyon sok szeretettel az év hátralevő részének, anyagi szempontból nem túl racionális döntésének eredményeként, a Derítő-tó legújabb nagytestű halait, melyek már most bőven a védett súlycsoportba tartoznak, kívánunk nekik hosszú és egészséges életet, melyhez Ti is nagy mértékben hozzájárulhattok és szigorúan meg is követeljük minden horgászunktól a kíméletes bánásmódot, szakszerű kiegészítők használatát, melyek nélkül (sűrű szövésű merítő háló, kímélő szák, pontymatrac vagy bölcső, fertőtlenítő spray) a jövőben már nem lehet nálunk horgászni. A nagytestű védett halak száma folyton folyvást emelkedik, sokkal nagyobb eséllyel találkozhat a hétköznapi horgász is velük, vigyázzunk rájuk mindannyian! A teljes történethez az is hozzá tartozik, hogy minden halnak kijár a gondos és kíméletes bánásmód, legyen ez az intelem a tópartra kilátogató összes horgász fejében, tegyük szóvá, ha mást tapasztalunk, jelezzük az Üzemeltetés felé haladéktalanul.
Bérelhető meleg faházaink az év hátralevő részében is foglalhatók, az ünnepek alatt és között egyaránt! További részletekről érdeklődjetek a +36706167452-es telefonszámon, várunk mindenkit sok szeretettel!
A bejegyzést frissíteni fogjuk!
Tényleges nagytestű ponty telepítési mennyiség kereken 100 db
Legkisebb hal súlya 10,0 kg
!! UPDATE !!
A telepítés eredményesen befejeződött!
Igyekeztünk minél előbb szabadon engedni a halakat, miután szemrevételeztük állapotukat, nyilvántartásba vettük őket és egyedi azonosítókat kaptak.
Köszönjük szépen mindenkinek aki munkájával segített nekünk, hogy ez a remek telepítési nap ilyen zökkenőmentesen létrejöhessen, köszönjük mindenkinek, aki követte az eseményt.
Találkozunk a Derítő-tavon!